Nicolle, ratata

Sunt rau, stiu!!!! Dar hai sa vedem lucrurile a la Cancan (ziarul) care a scris un articol pe tema rateului VIP-ului local Nicolle la Bucuresti. A dat si ea proba si a picat, cum era sa pice la BAC la mate. La Bucuresti insa nu a mai putut face uz de marea reputatie si relatii locale… Si au trimis-o acasa. Bine ca nu au trimis-o la coada vacii 🙂 Cititi in Cancan detaliile.

4
Lasă un răspuns

3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
ADI M

astazi in Sibiu au fost “saltati” Ilie Carabulea, Florin Apostu, Uca si multe alte nume importante ale vietii sibiene.

Dani

Sa mori tu ca poti fi asa marlan! Prietene, nu sunt nici pe departe un sustinator al domnisoarei mai sus mentionate. Titlul postului tau nu este nimic altceva decat o rautate gratuita. Sper sa nu te superi, dar este o marlanie maxima sa faci astfel de afirmatii. Plus ca articolul din cancan o spala foarte frumos… Repet. Femeia nu imi place deloc, atitudinea ei fiind de cele mai multe ori deranjanta. Dar este femeie. Pe mine m-a invatat mama, pe vremea cand eram copil, ca io, ca purtator de putza, tre’ sa le respect. Apropo… a picat examenul de “admitere”… Read more »

cred ca rateu asta , tipa a mai revenit putin cu picioarele pe pamant si a vazut ca in the big city nu e la fel de usor ca acasa. mai bine un big fish in a small lake