Andreea Balan a dansat pe masa la nunta nepotului Regelui Cioaba

Andreea Balan a dansat pe masa la nunta nepotului Regelui Cioaba  Nunta mare la palatul rrom de la Sibiu. Nepotul lui Florin Cioaba, Bogdanel s-a insurat la 14 ani. Si a fost nunta demna de palat cu invitati de marca: Guta, Connect-R, Andreea Balan si alte umpluturi de program artistic. Guta a facut 14 miliarde lei vechi in 15 minute de cantat numai din ce bani s-au aruncat “fara numar”. Showul serii a fost oferit de Andreea Balan, care dupa ce a cantat, s-a suit pe masa la insistentele lui Gogu Mihulet, cumnatul lui Florin Cioaba, unde a facut un dans personalizat. Altfel spus, orice artista face orice pentru bani. Suma sa fie corecta!

Căutări:

13
Lasă un răspuns

11 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
newest oldest most voted

se pare ca meseria de “siliconata” va fi extrem de vanata de progeniturile societatii de consum…

Imbatraneste si ea si de acum incepe sa faca si pe dracu-n patru ca sa mai scoata un ban, ca i se cam trece perioada de glorie.

mimu

Care glorie?

Pancu

Mie nu mi se pare ceva extraordinar.
Plm, oi fi eu mai tolerant.

abisdemon

Bă dude..care ai scris articolul ăsta..tu chiar ești cu cercu’????!!!??? :))) cum puii mei să câștige ăla 14 miliarde în 15 minute..mai mult chiar decât Bill Gates sau Google sau oricare pământean din lumea asta chiar și a pământenilor din lumea ta :)))) ca și cu dansurile siliconatei…ai poze sau ceva dovezi? E prima oară când te cites dar vad ca aberezi din greu..hai cu dovezi ca un jurnalist adevărat ce ești…

Joska

Macar cu 1% din aceasta suma ar putea ajuta acesti domni pe semenii lor de pe Str.Verzariei(e aproape de casa lui Cioaba),poate n-ar mai fi nevoiti sa caute prin gunoaiele Turnisorului.

Gshfs

Am fost la nunta aia si guta nu a faucet nici macro 5000 d euro in tiara sears vorbiti prosti

Gshfs

A fost cea mai naspa nunta la tigani

Dani

Asa si?
Unde-i stirea in faptul ca Andreea a dansat pe masa? E doar o abordare rautacioasa a exercitiului artistic al frumoasei domnisoare (incerc sa fiu elegant in abordare).
Stiti la fel de bine ca mine ca, in tara unde ti se taie bon la o chita de patrunjel, stirea apare cand un “interpret” ia din gatu’ microfonului niste mii de “para” fara impozit… acolo e buba.

🙂 misto poza. cat despre concluzia ta. totusi e criza si andreea e femeie 🙂

Andreea M.

de ce nu ai si poze de acolo?!

Ffjjjiiik

Bă eu unu vb sincer nu vreau sa credeți k țin cu tiganii sau ceva de genu…dar eu am fost la nunta si am văzuto si pe Andreea balan cum dansa pe mese si si pe connect-R …. Un tigan de al lor vroia sa i bage gheata la chiloti lu Andrea dar normal ca nu a acceptat așa ceva…eu am poze si cu andreea si cu connect-r….si mie chiar mia plăcut la nunta era o nunta de vis….deci in concluzie Andrea a dansat pe mesele tiganilor si petrisor era cu ea si connect-r si chris mayer la fel erau… Read more »