Aoleu, ce sa ma fac, Doamne, eu? Se marita Laura! Nu stiu, Doamne, ce-i cu ea!

UPDATE: pentru paparazzi nunta se tine la Hilton pe 7 noiembrie. In aceeasi perioada in hotel este cazat Nicholas Cage, actor american cu echipa sa veniti la Sibiu pentru turnarea unui film, Ghost Rider 2. Fiti pe faza! C

Un cantec ce m-a inspirat la acest titlu. Aflarea vestii ca Laura Dobrota se va casatori am tinut-o pentru mine pana am verificat-o din 3 surse. A durat ceva dar iata stirea: Laura Dobrota, vedeta locala Antena 1 Sibiu se va marita! Nu cu cineva cunoscut, celebru sau super bogat cum ar crede carcotasii, ci cu un tip cu suflet. Orice s-ar zice despre Laura, fata pune la suflet multe. Probabil ca escapadele tineretii cu oamenii de afaceri au fost un moft… necesar varstei. Ajunsa la maturitate (31 de ani) Laura se va casatori cu un tehnician dentar. Nu dau detalii mai multe, desi le stiu din respect pentru un gest deosebit al baiatului la care Laura se inhama. Toata stima!
Pentru amatorii de monden local, gata, se marita Laura! Pentru eventualii petitori le-a ramas cantecul…,,Aoleu, ce sa ma fac, Doamne, eu? Se marita Laura! Nu stiu, Doamne, ce-i cu ea!”

Căutări: