Ora de iarna Tribuna se da din arest

Cu frica in san ca poate patronul Carabulea va fi arestat luni de DNA, ziaristii de la Tribuna s-au pierdut cu totul. Dupa ce au scris articolul cu Arest TV pentru a infiera DNA…proletar, au dat-o in bara monumental: au anuntat schimbarea orei de iarna in acest week-end, desi va fi abia in urmatorul. Astfel toti pensionarii cititori ai ziarului Tirbuna vor crede duminica ca este alta ora…ora Tribuna. Scriitura lor oricum este departe de realitate si aproape de vointa patronului Carabulea. Vedeti mai jos cum arata prima pagina Tribuna de sambata cu ora de iarna. Culmea este ca articolul e semnat de Rares Bitu, noul redactor sef de facto dupa plecarea la minister a lui Florin Staicu. Rares, fiul directorului Tribuna, Mircea Bitu, mai si citeaza ca sursa Mediafax…doar ca stirea este de anul trecut!!!! Alte comentarii va las pe voi sa faceti. Ei au sters sambata articolul cu pricina de pe site (dar il mai am in Google Reader (mai jos poza) si au sters si PDF prima pagina de pe site. Gafa ramane in editia print…in cate exemplare mai are ziarul. Pacat de toti pensionarii abonati dusi cu ora….

Ora de iarna Tribuna se da din arest
Ora de iarna Tribuna se da din arest
Ora de iarna Tribuna se da din arest

Căutări:

16
Lasă un răspuns

10 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
newest oldest most voted
chisi

Draga Calin. Inteleg ca obsesia ta pentru Tribuna si ale ei te consuma prea mult pentru a face si altceva mai creativ.

Poate imi explici sensul frazei tale “au anuntat schimbarea orei de iarna in acest week-end, desi va fi abia urmatorul”
Urmatorul CE va fi?

In alta ordine de idei, poate ne explici cum de saptamanalul tau de mica publicitate si stiri Sibiu 100 % se inspira la greu din Tribuna aia de o injuri tu cu manie la fel de proletara, in tematica, rubrici si altele.

Pentru detalii, check this:
https://www.tribuna.ro/stiri/tribuna-de-weekend/imprumut-inspiratie-si-ciordeala-57258.html

Joska

@chisi….se poate ca un ziar de informare(in masa) se greseasca chiar in halul cum ati facut cu anuntarea datei de schimbare a orei de vara cu cea de iarna?!…nu va suparati,dar inseamna superficialitate,bataie de joc fata de cititori.
Mergea,daca era 1 Aprilie.

Greselile sunt omenesti si daca isi recunosteau greseala nu era nimic, de fapt mai nimic. Dar sa ai o astfel de reactie mi se pare lipsa de profesionalism. Asa cum le-am scris si la ei pe site, redactia de peste 20 de oameni probabil a fost mustrata de sefi ca nu mai vin cu nimic nou, aceeasi oameni cu mentalitati invechite si limbaj de lemn. Poate le-a fost dat drept exemplu Sibiu 100% care reuseste cu un singur om si cativa colaboratiri sa faca un ziar mai consistent. Desi nu exista termen de comparatie, unul fiind saptamanal, unul cotodoan. Si… Read more »

cotdidian,scuze

dreamwind55

Nu pentru ca il cunosc pe Calin, car mi se pare putin de prost gust articolul din Tribuna. E chiar atac la persoana, pe cand Calin nu s-a legat personal din nimeni in Sibiu100% ci doar pe blog, care oricum nu are atata expunere cat are Tribuna. E ca si cum Chisalita (care uneori are articole super si uneori isi da in petec pe forumuri)s-ar folosi de faptul ca are o jucarie mai mare decat a lui Calin.” Lasa ca iti arat eu.Am tiraj mai mare si cititorul e fortat sa citeasca cat de prost esti tu. Taica-meu il bate… Read more »

dreamwind55

Si multumim Tribuna pentru stirea cu ora care mi-a dat peste cap programul!Si tuturor pensionarilor care va citesc.

Faptul ca afurisitul ala de ceas nu a ramas in urma indubitabil denota ca tribunistii sunt cam “ramasi” in urma. :)))

Ce fain, a aparut chisi in decor 🙂 acest highlander al jurnalismului sibian…
Pun pariu ca el a vrut sa dea ora inapoi sambata 🙂

ninel

Caline, chiar nu esti atat de important incat sa ti se blocheze comentariile. Nu se sterg comentariile niumanui, nu te mai da victima, nici tu, nici sotia ta. Cred ca v-am acordat deja prea multa atentie, nu are rost sa vorbim cu niste neica nimeni. Apropo de Sibiu 100 la suta…nu te mai da rotund ca nu il citeste nimeni. Hai pa, te-am p0upat pe neuron.

Dan L

Hmmm….adevarul e ca am cam luat tzapa si eu cu stirea asta din Tribuna… sunt unul dintre cei care au fost dati peste cap de stire si asta desi stiam ca ar trebui sa se schimbe ora doar saptamana viitoare si cei de pe posturile nationale TV nu au spus nimic toata seara de vineri in acest sens:)… dar nah, ma gandeam ca nu stiu eu bine si am luat de buna stirea…. rezultatul: am ajuns cu o ora mai tarziu la servici :))… esti dator cu o bere la sefu 🙂