Presa aservita in cazul retinerii procurorului Apostu

Vorbesc bineinteles doar de Tribuna, singurul organ media din Sibiu care ieri nu a dat nicio stire legata de eveniment. Mai mult in editia de sambata (azi) a ziarului deschide cu un articol la comanda patronului Carabulea, incriminat in acest caz ca a dat o masina Audi A8 procurorului Apostu. Se strange latul in jurul lui Carabulea si acesta asmute tonomatele de la Tribuna. Dar acestia nu au curaj niciodata sa semneze articole de doi lei la comanda, asa ca pun pseudonime gen Ovidiu Scarlat ca la acest articol de azi.
Articolul nu sufla o vorba insa despre chemarea la DNA luni a patronului Tribuna, Ilie Carabulea…. Asa da presa!

5
Lasă un răspuns

4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
radu

Ha, ha, Scarlat e Ninel sau Lenin, ala cu ciocul mare!La asa stapan, asa slugi… Trebuie sa ai obrazul gros si coloana vertebrala lipsa, ca sa accepti solutia imorala numita CARABULEA si sa-i canti in struna unui cioban ticalos, care a distrus pe multa lume, dar si economia sibiana.

morbo

da’ ca au scris ca weekendu’ asta se schimba ora ai vazut?

Periscop

1) Parchetul de pe langa Judecatorie este cel mai important pentru mafia sibiana. El este cel competent pentru faptele de pe raza Sibiului si imprejurimilor sale. Aici se “fabrica” dosarele in forma in care se trimit la judet sau in instanta. 2) Toate micile mafii s-au reunit intr-una mare, sub conducerea lui Carabulea (capo di tuti capi), ajutat de primar, de liderii principalelor partide (pe care i-a cumparat de mult, aparent doar prin “sponsorizari”), de rector (care are un buget cat al Consiliului Judetean) si de presedintele Tribunalului. Mai departe, piramida coboara foarte ordonat. Primarul controleaza si Consiliul Judetean, impreuna… Read more »

jony life

Carabulea asta este un jeg de om,lucrez si eu intr-o firma de-al lui si ne penalizeaza luna de luna,bonurile de masa le primim gata stampilate de magazinul horticola,iar orele suplimentare nu sint platite deloc,adica zero,iar ordinarul de carabulea care in trecut era un comunist imputit,era singurul cara punea stampile pentru transportul international,gen voiculescu…..halal hotii si imputiti mari afaceristi de aici din tare asta,jigodii imputite