Tribuna vs Tribuna Sibiului

Se pregateste o noua lovitura pe piata media? Site-ul Tribuna Sibiului tribunasibiului.ro a fost inregistrat in 13 august 2009 la RoTLD ca domeniu cu datele posesorului private… Coincidenta sau nu dar tot pe atunci s-a inregistrat prin acelasi registrator Romarg Srl si Turnul Sfatului cu domeniul turnulsfatului.ro
Oare pregateste cineva o noua lovitura pe piata media prin inregistrate de domeniu si brand asemanator cu ziarul Tribuna pentru o concurenta… deontologica? Oare ce parere are Carabulea, patronul ziarului Tribuna, despre asta?

Tribuna vs Tribuna Sibiului

Vedeti aici o scurta istorie Tribuna ce a inclus si numele Tribuna Sibiului.

Căutări:

11
Lasă un răspuns

10 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
newest oldest most voted
Pancu

e luat de o persoana fizica, deaia nu apar datele de contact..

putintica rabdare domnilor.

gogu

Daca nu stiai, Calin Bucur practica astfel de manevre. Un exemplu este Sibiu 100 care a fost inregistrat la OSIM de el, dupa care a cerut bani pentru ca titlul sapoata fi folosit. Acum sa vedem cat esti de onest si sa-i intrbi pe sefii tai cat au platit pentru a recupera numele. Si sa ne spui si noua. Sunt curios sa vad daca ai tupeul

Romarg este unul dintre cei mai mari provideri de astfel de servicii. Site-ul lor arata groaznic pentru ca ei se bazeaza foarte mult pe reselling. E posibil sa fie cumparat de o companie mai mica, “afiliata” Romarg. Oricum, teoria lui Calin e mai probabila decat sa fie altcineva care cumpara de la cine stie ce “hosting de cartier”.

off-topic: Promoveaza te rog daca vrei concursul asta la tine pe blog. Multam fain.
https://paulsava.blogspot.com/2009/08/de-ce-va-iubiti-tara.html

Caline stiu… da nu zic. O sa vedeti in curind, putina rabdare. Pina atunci … cititi in Monitorul despre bataia de la nunta lui Gradinar. Unde e Liga jurnalistilor ? Doarme in papuci ?

Din ce stiu eu, numele de domeniu se inregistreaza pe principiul “primul venit, primul servit”, oricui depune o solicitare si banii necesari (pina in 200 lei) in contul administratorului de domenii. Nu e nici o problema. Insa daca o firma poate aduce dovada ca numele ei este inregistrat la Registrul Comertului anterior, sau ca detine licenta OSIM pe acel nume, si ii sint afectate e-interesele, vinzarea acelui nume de domeniu se poate anula pe cale amiabila sau judecatoreasca. Binenteles ca sint persoane fizice care cauta sa profite in interes proroiu prin cumpararea unui DNS pe care sa il revinda detinatorului… Read more »