Pariu: Ce va pati acest politist comunitar?

Pariu: Ce va pati acest politist comunitar?  Citesc si ma minunez in Ora de Sibiu despre actul de eroism (chiar nebunie) a unui politst comunitar ce l-a atentionat pe Ilie Carabulea ca a parcat ilegal. Reactia lui Carabulea relatata de cei de la ziarul online este fireasca pentru un trepadus ajuns miliardar prin metode dubioase: “Ştii cine sunt eu? Ilie Carabulea! Hai dă noroc cu mine, că mă grăbesc la primar!” Dar politistul comunitar nu s-a lasat si i-a fotografiat BMW-ul magnatului local pentru amenda. Acum problema:

1. Oare Politia Comunitara ii va da amenda lui Carabulea? Chit ca o plateste una din firmele sale. Sau o va face pierduta? Ca ziaristi… vom intreba.

2. Oare politistul comunitar ce si-a facut datoria va primi o decoratie, un spor sau va fi concediat sau in cel mai bun caz va veghea la paza de noapte a cimitirului?

Voi ce credeti ca se va intampla?

Foto: Ora de Sibiu unde vedem politistul erou in actiune riscandu-si viata, cariera, familia. Serios!

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

Solutii Online Amenzi

Sebastian

Bravo politistului. Carabulea ar trebui calcat(la propriu) pe cap cum e prins parcand gresit…

Sebastian

Apropo, daca se intampla ceva cu omul(politistul), facem scandal si tambalau..si toate cele… Cat despre animal(carabulea), nu ne ramane decat sa-l bagam in carnuri si sa-l criticam in continuare. Topul nesimtitilor are nevoie si de “vedete”.

Alexandru Oancea

Bravo pt Politia Comunitara astfel de specimene merita sanctionate ba chiar ar merita ridicata masina ca acum este si la Sibiu un astfel de serviciu

Dinescu Dan

Foarte bine a facut Ag de politie comunitara legea e lege si trebuie respectata de toti cei care o si cunosc normal, Dl Carabulea nu cred ca o cunoaste si o are pe a dansului

un om simplu

sa speram ca acest Carabulea nu va apela la domnii Iohanis,Aldea,Rosu,Poenar,Marin,etc. chiar daca acestia ar spune ca au cu ce traii si ei nu se preteaza la asa ceva.si sa-i sustinem pe studentii si elevii care sunt in procese cu “vulpoiul” Carabulea care i-a angajat pe perioade nedeterminate cand au terminat studile si lua de la stat bani ca subventii procent de 3/4 din salariile acordate apoi i-a scos vinovati de anumite probleme conciediindu-i si apoi cerandu-le bani despagubire.bafta la toti corectii si jos cu VULPOII. apropo, cinste lor,comunitarilor,…care sunt considerati paznici ai sibiului chiar de catre “HER IOHANIS”.