Barfa Mazemania: Presa locala in faliment

Poate e mult spus deja presa locala in faliment, dar ultimele zile am fost inundat de informatii si barfe despre mass media locala. Se pare ca la Tribuna s-a taiat din salarii. Desi parea sa mearga pe roze, Carabulea a simtit ca e momentul sa isi reduca si la ziar cheltuielile. De asemenea se anunta pensionarea obligatorie a vechii garzi Tribuna inca ramasa la datorie.

Apele sunt tulburi si la Ghimpele de Sibiu. Asa cum progrnosticam de la inceput cand am aflat ca director e falimentatorul de ziare Ovidiu Scutelnicu. Oamenii sunt intr-un du-te vino continuu. Se angajeaza neprofesionisti, fara experienta care iau teapa si apoi pleaca.

TV Sibiu nu are oameni de mult. A incercat sa faca TV cu colboratori neplatiti si a mers un timp pana ce a venit ordin de la sefii mai mari ca trebuie interisi colaboratorii ca vorbesc prea deschis despre dedesubturile Sibiului.

Realitatea Tv am scris deja ca a facut rocada la sefi, confirmata apoi si de postul de televiziune.

Antena 1 Sibiu a pus pe liber oameni, desi nu vor sa recunoasca. Doar ca eu am vorbit cu oamenii pusi pe liber.

Expres Sibian s-ar putea sa dea salariile mici, taiate. Vai de saracii jurnalisti. Cu 5 milioane cred patronii ca se mai poate trai in Sibiu?

Cum vedeti situatia nu e roza.