Barfa Mazemania: Presa locala in faliment

Poate e mult spus deja presa locala in faliment, dar ultimele zile am fost inundat de informatii si barfe despre mass media locala. Se pare ca la Tribuna s-a taiat din salarii. Desi parea sa mearga pe roze, Carabulea a simtit ca e momentul sa isi reduca si la ziar cheltuielile. De asemenea se anunta pensionarea obligatorie a vechii garzi Tribuna inca ramasa la datorie.

Apele sunt tulburi si la Ghimpele de Sibiu. Asa cum progrnosticam de la inceput cand am aflat ca director e falimentatorul de ziare Ovidiu Scutelnicu. Oamenii sunt intr-un du-te vino continuu. Se angajeaza neprofesionisti, fara experienta care iau teapa si apoi pleaca.

TV Sibiu nu are oameni de mult. A incercat sa faca TV cu colboratori neplatiti si a mers un timp pana ce a venit ordin de la sefii mai mari ca trebuie interisi colaboratorii ca vorbesc prea deschis despre dedesubturile Sibiului.

Realitatea Tv am scris deja ca a facut rocada la sefi, confirmata apoi si de postul de televiziune.

Antena 1 Sibiu a pus pe liber oameni, desi nu vor sa recunoasca. Doar ca eu am vorbit cu oamenii pusi pe liber.

Expres Sibian s-ar putea sa dea salariile mici, taiate. Vai de saracii jurnalisti. Cu 5 milioane cred patronii ca se mai poate trai in Sibiu?

Cum vedeti situatia nu e roza.

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
zbicu

normal, cicoflendere, totdeauna patronii sunt de vina. altii, adica. prin aceasta dare cu bata in balta aidoma altor spuse ale tale nu esti decat ilustrarea perfecta a unui looser continuu. n-ai un loc de munca, dar iti dai cu parerea despre afaceri, cand prea bine stii ca ai dat un mare chix cu frectia de afacere pe care ai inceput-o; si nici macar sa o ingropi pana la capat nu te-ai putut invrednici. oricum, te felicit ca ma faci sa te urmaresc. imi inveselesti din cand in cand fata si imi aduci aminte ca nu sunt cel mai mare idiot… Read more »

levi

Bah cacalin esti penibillllllllllllllllll! Noi (oamenii care fac ceva pe lumea asta nu doar dau din papagal) ,abia asteptam sa realizezi si tu asta 🙂