Tribuna a declansat razboiul

Tot spun eu ca anul 2009 anunta falimentul presei locale, cel putin in forma pe care o stim si de care ne-am plictisit. Iata ca cei de la Tribuna au inceput un razboi contra Monitorul. Se aude ca Standard e vizat la rand. Se pare ca tribunistii au mari temeri privind propriul viitor in media locala… Abia astept contra-atacurile!

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
Radu Micu

hm

Ce sa vezi… Tribuna sa se teama de Monitorul sau Sibiu Std. de fapt oamenii de acolo. Nu asta este problema. Acolo nu se mai intelege rostul si misiunea presei, din pacate. Atacul la Monitorul a fost unul subtire, ca semnal ca a revenit la munca o vaca. Nimic altceva. In rest … pacat ca n.i.d. a fost implicat in asta fara sa fie informat ca textul “furat” de Monitorul era la fel de furat si de Tribuna dintr-un comunicat oficial. Orgolii pentru nimic. Dar lipsa de reactie a Monitorului vorbeste si despre subtirimea presei locale.

dan greavu

Nu e vorba despre subtirime, ci mai degraba de respect pentru colegii de breasla. Mai ales ca pe acolo lucreaza Ramona Gaina si Cosmin Pal – cu care am incercat sa ne perfectionam, umar la umar, pentru un colt de paine, la Monitorul de Sibiu, in vremuri grele pentru presa sibiana. Acum sunt oameni de baza la Tribuna… Am mai spus-o pe aici, tirajul Tribunei nu inseamna ca este realizat de un colectiv valoros, cum cred unii de acolo. E dat, in principal, de stabilitatea financiara. A rispota inseamna a arunca cu noroi in n.i.d., cred eu cel mai valoros… Read more »

mos

Nu e vizat niciun Standard, vezi ca ala care iti vinde toate “ponturile” nu e la curent cu ce se mai intimpla prin redactie. Intr-un fel e si normal sa nu fie…
Numai bine.