Centrul Sibiului nu mai e asa important

A spus-o printre randuri ieri primarul Sibiului herr Iohannis la intalnirea specialistilor despre viitorul urbanistic al Sibiului.
“In noul Plan Urbanistic General, la care a inceput deja sa se lucreze, vom pune accent si pe revigorarea zonelor cu potential comercial. Trebuie sa avem grija sa nu exageram in zonele istorice, dar nu ne putem opune unei refunctionalizari”

Cititi in Monitorul de Sibiu detalii.

Mai e de comentat cum relateaza presa. Daca Monitorul de Sibiu scrie din start clar ca intalnirea a fost cu usile inchise intre specialisti, pe baza de invitatie, cum am mai relatat si eu aici, Sibiu Standard ne anunta din titlul micului articol ascuns in ziar ca intalnirea a fost publica si ca a fost multa lume… Tribuna, care la fel ca si Monitorul de Sibiu a observat ca subiectul viitorului urbanismului la Sibiu e cel mai important al zilei, dar a gafat spunand din start ca a fost o dezbatere publica, desi Primaria a anuntat un atelier de lucru cu specialisti.

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
Cosmin

Domnul Tomozei a avut invitatie, daca nu cum a intrat si a asistat la prezentarea PUG-ului in data de 16.12. Poate ca ar trebui sa cititi concluziile (la care dl. Tomozei a lipsit) din ziarul TRIBUNA si sa vedeti ce s-a discutat ca ei sunt singurii care au prins esenta.