22 decembrie – Ziua Libertatii Romaniei

Daca 1 decembrie e Ziua Nationala a Romaniei, si mai avem si ziua independentei nationale, 22 decembrie e ziua libertatii Romaniei. Ziua cand oameni au luptat, au fost raniti si multi au murit pentru ca noi sa putem vorbi liber. Iata cum descriu cele 3 cotidiene locale importanta zilei de 22 decembrie aniversata azi.

Sibiu Standard a realizat o editie speciala, alb-negru, in care toate articolele la zi sunt o parodie in stilul presei comuniste. Ideea nastrusnica e putin fortata. Astfel o zi de comemorare devine o zi de comedie…

22 decembrie - Ziua Libertatii Romaniei
sibiu-standard-22-dec

Monitorul de Sibiu a deschis cu un scurt omagiu tuturor participantilor la Revolutie si a publicat lista completa a tuturor sibienilor ce au murit la Revolutie in Sibiu si in tara.

22 decembrie - Ziua Libertatii Romaniei
monitorul-22dec

Tribuna a acordat evenimentului de azi o stire de 5 randuri undeva ascunsa in ziar…. EI au uitat sau inca unora de acolo le pare rau ca a venit democratia…..

10
Lasă un răspuns

10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

in sibiustandard …sunt dragute stelutele; sunt curios ce vor titra cand vor avansa la…braduleti…mosi craciuni…
monitorul de sibiu, prin articolul dedicat zilei de azi, este pe langa deontologia jurnalistica. asadar rusine, deoarece s-au agatat, probabil de disperare sau lipsa de inspiratie, de un portal care pune sub acuzare integritatea si demnitatea sistemului national de aparare, neargumentat.
tribuna o citesc doar pentru a vedea cine a mai dat coltul. atat

Pai citeste tot, dragul meu. Daca dai click pe “Sibienii care l-au dat jos pe Ceausescu” vei gasi lista de pe portalulrevolutiei, luata de acolo cu “copy” si anexata articolului din monitorul cu “paste”.

https:///cms/site/m_sb/news/sibienii_care_l_au_dat_jos_pe_ceausescu_54729.html

chiar nu e deontologic; doar portalulrevolutiei, adica o sursa, nu atesta informatia, conform careia militari, soldati, ofiteri ori colonei au ucis revolutionarii

care teroristi? adica armata, militia si securitatea?

ce a aia sibiu standard? 🙂
cat timp unul dintre editorialisti crede ca am fi fost in rahat daca Frodo nu ar fi aruncat inelul…

da, da,….pe portal sunt ofticat.
deontologic pt monitorul ar fi fost sa prezinte faptele astfel incat cititorii sa traga concluzia. insa ei au bagat efectiv pe gat niste date eronate copiate de pe portal – lista cu eroii din Sibiu,
cine isi asuma raspunderea?

zbicu

bai, acest calin blaga… inainte sa vorbesti despre jurnalisti pusi pe liber de la ziarele lor, mai bine te-ai uita la tine. te rog, nu posta mesajul asta – nu am nr tau de telefon, ca te-as fi sunat sa iti spun ca de lipsit de multe esti… in primul rand, ca freci la monitorul ala de sibiu doar doar s-o lustrui ceva, numa pentru ca lucreaza nevasta-ta acolo, cand ceilalti stiu prea bine ca ziarul e de un mare cacat si ca din ianuarie incolo e posibil sa fie inchis (stiu ei noii proprietari si greavu si chiar si… Read more »