UPDATE: Sibianul online la final

Asa cum am anuntat de cateva saptamani aici pe blog anul 2008 a fost unul sumbru pentru saptamanalul Sibianul. In luna mai a renuntat la editia tiparita si s-a transformat intr-un ziar online local. Acum in decembrie s-a luat decizia reducerii redactiei la cei doi sefi Sebastian David si Adela Mohanu. Restul de angajati ramasi (oricum putini) au fost pusi pe liber. Se mai pastreaza ideea de colaborare cu plata la material in anumite conditii, dar se pare ca efectele crizei mondiale i-a ajuns.

UPDATE: Barfa Mazemania (care mereu se confirma) e ca tristetea e mare la Sibianul. Pusi in fata unei decizii corporatiste care afecteaza nu doar Sibianul si cei doi oameni ramasi se aude ca si-au pus demisiile si sunt in preaviz.  Oare va putea presa locala sa ii absoarba? Mai ales ca zvonurile sunt triste pentru 2009 privind presa locala si criza financiara…

Dragos Popescu, jurnalist la Sibianul online a postat azi pe blogul sau un articol despre sfarsitul Sibianul online. Articolul insa a fost scos imediat la cererea cuiva…. A ramas doar amprenta sa in feed la Blog Sibiu Index:

sibianul_final
sibianul_final

Căutări: