Stiri pe scurt Realitatea TV Sibiu

M-am amuzat azi pe site-ul Realitatea TV Sibiu unde am dat de Stiri pe scurt….. Ia vedeti si va amuzati 🙂

Stiri pe scurt Realitatea TV Sibiu
stiri-pe-scurt-realitatea-tv-sibiu

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Domnule Calin Blaga, de ce nu reproduceti realitatea asa cum e ea! Daca faceati captura de imagine un pic mai jos era un link “Citeste mai mult”. Trebuia doar sa faceti un click pe acel link si puteati citi fara nici o problema tot continutul editorial al stirii. Oricum parerea mea este ca ati observat cu siguranta acest link dar caracterul dumneavostra “de a atrage atentia si de senzational” v-a facut sa discreditati Realitatea (si la propriu si la figurat)

Din punct de vedere tehnic serverul recunoaste prima propozitie pana la punct si o afiseaza acolo unde ati facut captura de imagine. Dar din pacate mi-e teama ca nu aveti cum intelege. Va intereseaza doar existenta unei noi postari pe blogul dvs.

Avand in vedere ca nu exista acel link in poza nu aveti cum sa dovediti nu ati omis intentionat. Cred ca ati omis intentionat ca sa fie “haios textul rezultat”. Si intr-adevar observatia este binevenita si deja cautam un alt format. Multumesc.

Da, se poate seta. Daca cunoasteti atat de bine Joomla pentru setari astept dovada prin alte sfaturi tehnice. Dar se poate si rezolva in alt mod…