Cine este Maria Moga Mihailescu?

Noul director Realitatea TV Sibiu, Maria Moga Mihailescu e o persoana cunoscuta doar de putini, mai ales de cei ce sunt in presa si politica. Maria Moga Mihailescu a fost director de vanzari la Realitatea TV Sibiu si a facut rocada pe functii cu Radu Nechit. De profesie jurnalist, Maria Moga a lucrat mai mult pe vanzari in media. Daca nu o cunoasteti vedeti un interviu cu ea aici.
Maria Moga, casatorita si Mihailescu din 2004, a fost consilier de imagine la Partidul Democrat.

Astea sunt informatiile de baza despre ea. Acum e randul vostru sa completati la comentarii profilul noului conducator Realitatea TV Sibiu…. barfele sunt acceptate!

Căutări:

8
Lasă un răspuns

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted

Sa inteleg ca PD a inceput camapnia de racolare a presei locale. Are Sibiu Standard, stim ca Tribuna pleaca capul imediat, gurile rele spun ca si monitorul este vizat. Acum si Realitatea TV si lucrurile vor continua.

alina

Dar cu Victor Stoica, cel care prezenta jurnalele seara, ce s-a intamplat?El nu mai apare nicaieri

carcotasul

Amanta lui Neagu va spune ceva? 🙂

Calin, interviul la care ai postat link vine sa confirme un lucru. Atat Moga cat si Scutea isi merita noua evolutie profesionala. Ea vorbeste nimic, el nu exprima nimic. Inregistrarea iti lasa impresia ca asculti dialogul intre doi copii de generala care recita balbait o poezie proasta.
PS / am reusit sa il postez si aiurea, la Obama. Scuze.

Hai ca asta e buna. Realitatea tv Sibiu vrea sa intre intr-o noua faza de dezvoltare :))))))))))) ! DESIGUR! Faza asta incepe prin schimbarea sefilor care se traduce asa> cel care urca nu primeste salariu mai mare. Apoi se continua cu dsponibilizari de personal si in final seajunge la faza de activitate in sistem de avarie. Da, ceva de genul Sibianul ON LINE care a intrat intr-o faza de dezvoltare definitiva. M-am stricat de ras cand am vazut comunicatul. Sa-l fi scris Moga?

Tavi Repede

Daca RTV Sibiu nu a avut performanta economica (conform anumitor zvonuri-asta e motivul plecarii lui Radu Nechit din functie) cum de exact persoana responsabila de acest esec (M. Moga) este promovata?!! …asta da paradox….traim in Romania si asta ne enerveaza tot timpul

gigel

Ce simpatic e tomozei asta cand vorbeste el despre evolutii profesionale 😀

Gigel, mai cu curaj. Sau esti un Dorel mai putin dotat?