Barfele Mazemania se confirma…din nou

Desi a existat un carcotas care m-a contrazis privind barfele publicate azi, iata ca in aceasta dupa-masa realitatea TV Sibiu a trimis un comunicat presei locale prin care anunta ce am barfit eu pe aici: Radu Nechit face emisiuni si nu mai e director. Si ca Radu Scutea a zburat din emisiunea Sibiul in Realitate, dar se pregateste de noi emisiuni de week-end cand audienta e zero…! Bafta lui Radu Nechit la revenirea sa pe sticla. Noul director executiv e Maria Moga Mihailescu.

Mai jos aveti comunicatul Realitatea TV Sibiu complet. Apropo de comunicat le recomand celor de la Realitatea sa-si comprime header-ul la comunicate ca bubuie casutele de email la ce marime au!

RADU NECHIT REVINE PE STICLA LA RTV SIBIU
STUDIOUL DIN SIBIU PREGATESTE SI NOUA GRILA DE PROGRAM

Realitatea TV Sibiu isi propune sa intre intr-o noua etapa de dezvoltare datorita cresterii notorietatii si calitatii programelor. Pentru a continua aceasta crestere s-au operat schimbari in managementul statiei si s-a decis revenirea pe sticla a lui Radu Nechit. Schimbarile manageriale presupun preluarea functiei de director executiv de catre Maria Moga Mihailescu si cea de director editorial de catre Radu Nechit.

Pentru noua grila de program, RTV Sibiu l-a desemnat pe Radu Nechit sa realizeze si sa prezinte talk-show-ul de seara, de la ora 18, care isi va modifica si formatul, incepand cu data de 19 ianuarie.

“Atunci cand iti intra in sange microbul televiziunii, e dificil sa te tii deoparte sau sa te faci ca te-ai lecuit. Asa ca am decis sa imi reiau aparitiile televizate, cu atat mai mult cu cat astfel ma simt mult mai aproape de realitate”, a declarat Radu Nechit

Realizatorul de pana acum al talk-show-ului, Radu Scutea, are si el in pregatire mai multe proiecte dintre care va realiza unul pentru week-end.

Studioul de la Sibiu a fost deschis pe 26 septembrie 2008 de Realitatea TV si Media Mall, fiind a patra statie RTV din Romania. In prezent reteaua numara sapte studiouri, iar dezvoltarea continua si in 2009.

Realitatea TV Sibiu