Johannis refuza sa mearga la Obama

Ieri am postat aici ca primarul Johannis a fost pentru prima oara invitat la Casa Alba la traditionalul Mic dejun cu rugaciune. Stirea a aparut doar in editia tiparita a ziarului Monitorul de Sibiu. Bun. Au fost unii care se indoiau de stire. Dar ea a aparut si in presa din Bihor, unde unii politicieni sunt deja invitati pentru a treia oara. Putini stiu ca invitatiile sunt de doua culori: galbena, pentru cei ce stau in sala cu presedintele SUA si albastra pentru restul. Oare ce culoare avea invitatia lui Iohannis? Trebuie sa va mai spun ca participa 3500 de oameni la acest eveniment, deci putini au sansa sa vorbeasca cu Obama, poate abia resusesc sa il vada…

Jurnalistul Dragos Popescu scrie pe blog ca Iohannis a “declinat” oferta presedintelui SUA. Oare nu i-a placut ca e de culoare? Sau nu a primit unda verde de la sefii sai din Germania? Sau e doar nepoliticos si prea “maret” pentru a merge la presedintele SUA. O multime de intrebari…. tentativele de raspuns au aparut in aceasta dimineata intr-un interviu in exclusivitate pentru Monitorul de Sibiu.

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
Fabi

Poate nu are chef, eu nu as avea.

Fabi

De ce as avea?

Calin, interviul la care ai postat link vine sa confirme un lucru. Atat Moga cat si Scutea isi merita noua evolutie profesionala. Ea vorbeste nimic, el nu exprima nimic. Inregistrarea iti lasa impresia ca asculti dialogul intre doi copii de generala care recita balbait o poezie proasta.