BARFA: Panica in televiziunile locale

Dupa barfa ca TV Sibiu se scapa de oamenii prea critici la adresa administratiei locale, stiut fiind ca TV Sibiu e pro-PSD prin patronat, iata si alte barfe din televiziunile locale:

Realitatea TV Sibiu se restructureaza. Nu se inchide, dar Radu Nechit se pare ca va fi inlaturat din functia de director. E vorba de decizii la nivel inalt in cadrul trustului datorate insuficientelor fonduri atrase prin reclama. Se fac astfel de schimbari prin toata tara la statiile teritoriale.

TV Eveniment e de vanzare. Deja tot mai multi vorbesc in oras ca televiziunea familiei Calin e vanata pentru a fi cumparata de cativa potentati locali.

Antena 1 Sibiu s-a descotorosit de toti jurnalistii valorosi: Florin Oancea, Cezar Budescu si altii. Se pare ca valoarea televiziunii sta de acum in gafele prinse de Carcotasi….

Căutări:

4
Lasă un răspuns

4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
carcotasul

maestre esti un papagal.. vorbesti ca sa te afli in treaba.. la realitatea, radu nechit este bine mercic.. face sibiul in realitate.. la antena 1 nu o plecat nimeni.. mai spala fata aia dimineata ca sa citesti mai bine…

Pentru a spulbera bucuria celui care semneaza “carcotasul” desi este lipsit de geniu, hai sa il informam ca Realitatea a sunat adunarea la Sibiu. Si-a adunat toti sefii de statii din teritoriu si a trasat noile conditii de performanta. Intre statiile in care au fost anuntate schimbari la nivel de management se numara si Realitatea TV Sibiu. Radu Nechit (si nu Scutea, bai carcotasule) nu mai este director. RN va intra pe productie, iar locul lui va fi luat de Maria Moga, director de vanzari.
Legat de Antena 1 Sibiu, este corecta informatia dar si confirmata de cei vizati.