BARFA: Tomozei nu mai face emisiuni TV

BARFA: Tomozei nu mai face emisiuni TV
studioul Cotidian a ramas gol
De fapt numai brafa nu e. De ieri Dan Tomozei, jurnalist premiat de Liga Jurnalistilor pentru deontologie profesionala, a incheiat colaborarea cu TV Sibiu, unde avea o emisiune seara de seara numita “Cotidian”. Asta e stirea oficiala.

Barfa din targ e ca s-a lasat cu tunete si fulgere de la patronatul TV Sibiu pentru ca prea ataca Tomozei si invitatii sai in emisiune pe primar si alti lideri locali. Prea spunea lucrurilor pe nume…. Asa e cu patronatul de presa… Lipsa de respect si atitudine corecta fata de colaboratori, transforma TV Sibiu intr-un post local in care jurnalismul nu exista. Iar cand o coafeza ajunge sa confunde un studio Tv cu foarfeca si fixativul, atunci presa sibiana a ajuns in groapa de gunoi.

Si alti realizatori ai TV Sibiu pe care il laudam acum o luna pentru curajul de a promova emisiuni critice la adresa administratiei si politicienilor au plecat sau sunt pe punctul de a pleca. Se pare ca si in acest caz patronatul de presa a ajuns sluga la unii mahari locali, pentru ca se stia probabil cu musca pe caciula cu celelalte firme detinute…

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted

cam se stie ce sa intampla pe la TV SIBIU, deoarece am lucrat 10 luni acolo si fara sa ma laud, am repus pe picioare RADIO SIBIU. Numai asa se intampla atunci cand cineva , care e pe acolo, in plus se “baga” !!!! Asta e!!!