De la 20.30 azi sunt la TV Sibiu – LIVE

Daca doriti sa auziti despre problemele Centrului Istoric dati pe TV Sibiu azi de la 20.30. Timp de o ora si jumatate sunt invitatul lui Dan Tomozei la o emisiune despre sibieni si problemele lor. Puteti suna si comenta/intreba la numerele 0369 101 086; 0369 101 088. Astept impresii dupa!

8
Lasă un răspuns

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

Spuneai ca locatarii centrului istoric sunt: persoanele in varsta care si-au dobandit dreptul de a locui in continuare, elitistii – putini la numar, si masa societatilor comerciale. Fiind fascinati inca de stradutele din centru, plimbarile noastre au fost perturbate de onomatopeele altor locatari decat cei pe care i-ai descris: rromi, tigani sau maimute, nu stiu ca nu i-am identificat. Fireste nu toti locatarii de etnie rroma se comporta la unison, dar sunt cu duiumul. As spune ca in ritmul in care se inmultesc, in curand, centrul istoric va deveni o “mica tiganiada”. Asta in conditiile in care acesti locatari nu… Read more »

ioana frunzescu

Pacat ca pe Dolce nu se poate urmari postul asta.

Atunci fie vina mea. Te invit totusi sa arunci o privire plecand din Piata Aurarilor(mare tiganiada) pe oricare din stradutele: Argintarilor, Movilei(in special), Felinarului, 9Mai, Faurului, strada Noua, Hurmuzache, Plopilor…s.a.m.d.

Faceam referire la puradei pentru a evidentia densitatea pe metru patrat, nu vreo indeletnicire caracteristica.

miki

TV Sibiu este pe cablu? cum s-ar putea face ca TV Sibiu sa emita live, pe Internet? s-ar putea sustine emisia din reclame, pentru ca audienta va fi, garantez!

cineva

ai vazut pamfeltul de sambata dimineata de pe antena 1 sibiu ..despre tv 8? penibil..ca idee dar bine realizat in sensul ca au jucat destul de bine..ma rog maimutarit.. oricum nu am inteles ce au cu ei ?