Liberalii ne-au tras-o. Asa de final!

A innebunit lumea, pardon liberalii! Acestia ne-au lasat cadou de Craciun de ieri triplarea taxei auto. Scriu despre subiect ziarele locale. De ieri in loc de 15 decembrie taxa auto s-a triplat. Sa ne fie de bine. Mergem la bulgari sa ne inmatriculam masinile cum ne invata cei de la Monitorul. Deja multi fac asta. Vom avea o Romanie cu masini de Bulgaria!

DAR nu de asta scriu acum. Am primit pe mess un mesaj de dat mai departe l sibieni care indeamna soferii la protest. Asa ca il pun pe blog sa stie lumea si sa se anunte mai departe. Mie unul mi-ar surade ideea sa vad sute de masini pe Coposu in 13 decembrie, dar sa paralizeze si intersectiile Piata Unirii si cea cu Strada Consitutiei, astfel ca si TIR-urile sa fie macar un pic afectate!

“Protest impotriva taxei auto.

Sambata, 13 decembrie, incepand cu ora 10 sunt asteptati pe Bdul Corneliu Coposu (fostul Bdul Spitalelor) din Sibiu toti soferii pentru a-si arata nemultumirea fata de marirea taxei auto.

PS: Sibianul va dezinformeaza ca protestul acesta ad-hoc al soferilor sibieni va fi anulat pe motiv ca nu e miting autorizat. Chestiunea e, dragii mei, ca va fi un flash-mob de masini. Ceva cum a fost si la protestul flash-mob cu centura. Astea sunt noile proteste si nu e nevoie de nici o aprobare. Normal ca va fi plin de Politie. Normal ca Guvernul nu vrea proteste sa ii critice prostia si coruptia, dar parca mai putem rabda? Daca toate Revolutiile sau protestele pentru drepturile oamenilor ar fi avut autorizatii, nu ar mai fi fost!