Primaria Sibiu e un inger! Mda…

Azi am primit raspuns de la Priamria Sibiu la sesizarea trimisa in 27 noiembrie privind organizarea deficitara a informarii publice privind Strandul. Asa cum am scris in Mazemania la vremea respectiva, cei prezenti in sala din partea Primariei nu au stiut ce sa raspunda la intrebarile mele si ale celor doi arhitecti prezenti…. Dar va rog sa cititi raspunsul Primariei. Treceti peste partea de inceput unde se citeaza o suta de legi si vedei ultima fraza. Am ramas fara cuvinte, dupa care am izbucnit in hohote de ras!….

Primaria Sibiu e un inger! Mda...
From MAZEMANIA.ro

6
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
Alina

Vai!!!!! Cata nesimtire….. Aha…deci ati stat acolo si v-ati uitat unii la altii… Da ce ce nu ai intrebat maica nik, daca tot ai fost acolo??? :))))))))))) Astia chiar ne iau pe toti de prosti!!! Ce capete luminate or fi redactat documentul asta oficial? S-or fi chinuit mult….

cineva

foarte tare…dar nu a filmat nimeni ca sa poti dovedi sau ma rog o inregistrare pe reportofon?..nu prea este de ras ..ci de plans sunt banii din impozitelor fraierilor ca mine (care le platim)…

tare

Pai, dear Calin, cand ne-am dus noi acolo, problema nu era ca nu s/au pus intrebari, ci fix aia ca nu avea cine sa ne raspunda! Cele doua doamne/domnisoare erau acolo de “paza patriei” iar arhitectul prezent nu avea liber sa dea relatii. Misto raspuns.
Sa traim plini de răşpect pentru Primarie!
Dan T.