Mitichi rade de Nicolle

Un fotograf sau ce o fi acest Mitichi, care are si agentie de pitzi, pardon modele, printre care se numara si Nicolle, vedeta de la Antena 1 Sibiu, sub numele de Raluca a postat la el pe blog 3 fotografii cu Nicolle sub titlul “I-am dat papucii lui Nicolle” – asta ca sa mai atraga trafic… De fapt pozele sunt pentruun nou magazin de pantofi ce se deschide la Sibiu. Mitichi isi indeamna cititorii de blog sa aleaga cea mai buna foto. Normal ca nu ai ce alege. Ia vedeti una dintre poze… si comentati. Mi se pare mie, sau asta rade de Nicolle, “prietena” noastra!

Mitichi rade de Nicolle
poza a la mitichi

Foto: Mitichi blog

Căutări:

10
Lasă un răspuns

10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted
dayo

Cel putin asta e hidoasa…cea cu nr 1 mi se pare cam fortata…nu-mi place…cea cu nr 2…asa si asa

danutz

Da nici tu nu te-ai dat in laturi si tu tot de-aia ai scris de nicolle. Tot pentru rating. Si fotografia e chiar buna.

danutz

hmmm, ma nu stiu ce sa zic…ca eu nu am prea ras…m-am dus mai departe pe link-uri si am vazut ca tipa e bunoaca si talentata si Mitichi asta chiar face treaba profi de tot. Deci cred ca le-ai facut mult rating lor dar mai mult tie foosindu-te de numele lor. Asa ca dupa parerea mea razi de bucuria ratingului. Numele celor 2, tastate pe google, duc implicit la blogul tau. Bravo!!! ai strategie excelenta. Continua si iti va fi bine. O sa “rad” si eu cu voi in continuare pentru ca sunt sigur ca n-o sa pierzi ocazia sa… Read more »

grigor

2 cai frumosi. =) baaaaaaaaaa ,hai ca e de bine stai pe langa el ca asa te faci si tu mare ca vad ca de unul singur nu iti prea iese. icearco pe aia cu 6 cai sauuuuuuuuuuuuu 2 cai frumosi =)) =))

Sebi Grecu

cine o mai zice ca astea sunt poze profi… il prind si i rup tastatura! ca sa nu mai zic de prelucrare :)))))

Consuela

Dumitru Preda, aka Mitichi, pe langa faptul ca detine organizatia sa, este producatorul celui mai mare festival de moda din Romania, realizeaza anual calendarul Mitichi, ce reprezinta Tomania dincolo de granitele ei ….. asa ca mai bine informati-va inainte sa va exprimati parerea despre o persoana pe care o cunoasteti de pe Google ……..

Consuela

*ROMANIA