Cetatean de onoare Sibiu 2009

Mare chestie asta cu cetatenii de onoare la Sibiu. Am citit pe blogul lui Jurly ca din 2004 pana in prezent niciun sibian nu a fost cinstit cu aceasta onoare. In schimb politicieni de Bucuresti si straini necunoscuti pentru sibieni au primit titlul asta.

Acum va intreb pe voi: stiati ca nu doar primarul poate propune Consiliului Local Sibiu sa dea titlul de cetatean de onoare cuiva? Si noi putem face aceste propuneri si sa le sustinem.

Asa deci:

PROVOCARE

Cine vreti sa fie numit in 2009 cetatean de onoare al Sibiului?

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

iata lista mea:
– actrita Pfelia Popii
– sportiva Steliana Nistor
– omul de cultura Corneliu Bucur (sunt curioasa cum ar reactiona primarul la auzirea acestei ultime propuneri;)) )

Heintz Dezideriu (post mortem)
cel care a facut cunoscut Sibiul in lume printr-un record mondial, neegalat pina azi!!!! si care a introdus orientarea ca sport de masa in scolile sibiene (7000 de membri activi).

(mai multe despre dinsul la https://orientare.scout.active.ws)

Constantin Chiriac

ioana frunzescu

Pai…deputatii si senatorul de Sibiu ar trebui facuti … de onoare, chiar daca unii nu sunt din Sibiu….Evident ca nu asta e propunerea mea, dar am speculat si eu pe tema data, gandindu-ma ce ar propune Iohannis, cu exceptia persoanei sale.
Acum, serios, de ce oamenii au nevoie de onoruri ca sa fie oameni si sa-si faca treaba?

am uitat pe cineva: mircea tomus

Eu il nominalizez pe tovarasul primar, sa ne traiasca, cu mentiunea: este imperativ sa primeasca cate un titlu pentru fiecare mandat. Si apoi sa ne lase, deoarece noi suferim de o incapacitate nativa de a-l lasa. Basca, e prea bun pentru noi!