PUG-ul lor sau al nostru?

Aseara timp de 2 ore am dezbatut la TV Sibiu cu Dan TOmozei si Marina Bogdan (Fundatia Comunitatii) noul Plan Urbanistic General (PUG) si atelierul de lucru ce se va desfasura saptamana viitoare. Iata ca si Monitorul de Sibiu publica un material obiectiv pe acest subiect astazi din care  am sa redau finalul:

“Pentru workshop-ul care urmeaza, Monitorul a intrat in posesia programului celor doua zile de lucru, precum si a listei participantilor. Documentele, care poarta semnatura arhitectului sef interimar al Sibiului, Dorin Laschescu, ridica mai multe semne de intrebare. De pilda, conf. univ. dr. Angela Banaduc, de la Universitatea „Lucian Blaga“, a contribuit la elaborarea studiului de mediu, dar va reprezenta si organizatia nonguvernamentala „Ecotur“, in calitate de presedinte. La dezbateri vor mai participa, printre altii, Andreas Huber, patronul reprezentantei Opel si finul primarului Johannis, si Cornel Mihali, directorul de cercetare al firmei Trenkwalder Sobis, „abonata“ la bani publici, pentru diverse servicii contractate, cum ar fi studiul aflat in lucru, despre transportul public in comun.”

As mai adauga ca restul de “ONG-uri” invitate sunt Clubul Economic German si arhitectii de casa ai primariei…

Viitorul demolarilor si constructiilor in Sibiu este decis de acesti oameni fara sa ne mai intrebe si pe noi….

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Sa laudam initiativa Monitorul de Sibiu pentru articolul pe tema PUG. Felicitari!

ioana frunzescu

E politica.Totul e politica si e despre bani vorba in propozitie.Laudabil ce incercati sa faceti voi- Dan Tomozei, Marina Bogdan, Monitorul de Sibiu si , evident, Calin Blaga. Poate, cu timpul, cand ong-urile vor fi mai active, cand cetatenii vor intelege ca trebuie sa le pese, ca e vorba de ei, pana la urma…., poate, zic si eu, vor pleca astia care sunt acuma la putere in Sibiu – pe la casele lor….Dar, vor veni altii si cred ca va fi aproape la fel….Banul….Barem sa fie un pic mai cu bun simt…Greuuuuuuuuu, dragii mei….Oricum, succes.Va sprijin moral si efectiv, daca… Read more »