Crima pe Valea Stezii

Nu mi-a venit sa cred cand am vazut imaginile de mai jos! Chiar credeam ca astfel de crime nu se mai petrec de mult la Sibiu. Se pare ca am fost un naiv…

Valea Stezii, pentru necunoscatori, porneste din drumul judetean ce iese din Rasinari si duce spre Paltinis. Inainte de ultima cabana pe satnga se face un drum de piatra, pe care probabil ati fost si voi vara la un gratar (sper ca ati curatat dupa voI!).

Pe la mijlocul acestui drum de piatra se inalta pe un tapsan, pe partea dreapta, un falnic brad. I-au luat cam 19 ani, poate mai mult, sa ajunga la 15 metri inaltime. Statea semet in zona de foioase. Le arata muschii amicilor sai aflati mult mai sus in munte.

Dar in aceasta iarna, un grup criminal inca neidentificat, au luat topoarele si drujbele si au doborat falnicul brad. Apoi i-au taiat cam 3 metri din varf pentru a-si face ei pom de Craciun….

Bradul din Valea Stezii a fost asasinat. Criminalii cutreiera padurile si taie tot ce apuca. Investigatorii privati au vazut intr-o singura ora pe Valea Stezii coborand (desi in zi nelucratoare) doua camioane cu busteni, 1 camion cu brazi furati, o Dacie papuc cu brazii pititi si un ifron cu bradul taiat in cupa. Cam aici e nivelul de criminalitate in aceea zona. Dar in alte zone, oare nu e la fel? Nu va obositi sa chemati Directia Silvica (doar ei singuri taie anul acesta 16.000 de brazi) sau Politia…. e degeaba… crimele nu vor inceta…

Crima pe Valea Stezii
crima brazi

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted

zona asta va fi defrisata mai repede decat ne asteptam noi… in 7 ani de stat in Sibiu si facut activitati in zona, unicul lucru infloritor pe care l-am vazut au fost cabanele private… restul e tot mai in paragina… si sa nu uitam de localnicii care strica albia Stezei, pentru ca au nevoie de piatra si nisip….