Smecherii tunurilor imobiliare

E clar ca e putred ceva in…. Sibiu! Sedinta de joi a Consiliului Local abunda de mega-proiecte imobiliare, care mai de care la limita legii si in defavoarea sibienilor. Proiecte a caror dezbateri publice au fost organizate la colt de strada pe ascuns. Unul dintre acestea e blocul turn ridicat de austriecii de la GVS pe terenurile de tenis de pe Bulevardul Victoriei. Austriecii fac aici mall, birouri si 165 de apartamente.

Interesant e cum au pus mana pe terenuri, care erau in proprietatea Clubului Sportiv Municipal Sibiu. Le-au cumparat de la acestia si, pentru ca legea nu permite construirea de case pe terenuri de sport decat daca se fac alte terenuri la fel in alta parte, austriecii s-au oferit sa faca aceste terenuri in Vasile Aaron. Dar unde anume? Tot pe terenul statului, fosta baza hipica. Altfel zis Clubul Sportiv, subordonat Primariei a vandut teren ultra central si nu a primit nimic in schimb. Inselatorie pe fata!

Eu am scris deja despre acest subiect de o luna. Poate mai avem o sansa sa il stopam de la vot in sedinta de Consiliu Local de joi. Sa vad acum marii pasionati de sport din Sibiu cum se unesc si vin la sedinta de consiliu sa protesteze…. ca pe net multi sunt buni de gura… Sa conteste in primul rand contractul de vanzare cumparare intre austriecii de la GVS Sibiu Srl si Clubul Sportiv Municipal Sibiu.

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
ioana

ma ce incredibili sunteti voi romanii…in loc sa va bucurati ca vin unii si va ofera locuri de munca si investesc milioane de euro in tara asta uitata de Dumnezeu, voi comentati si o faceti in necunostiinta de cauza…adevarul e ca voi fie nu aveti nevoie de locuri de munca pentru ca sunteti copii de bani gata fie sunteti atat de lenesi incat mai bine faceti foame si stati ascunsi in lumea virtuala…mai bine v-ati bucura ca inca mai exista astfel de oameni