Smecherii tunurilor imobiliare

E clar ca e putred ceva in…. Sibiu! Sedinta de joi a Consiliului Local abunda de mega-proiecte imobiliare, care mai de care la limita legii si in defavoarea sibienilor. Proiecte a caror dezbateri publice au fost organizate la colt de strada pe ascuns. Unul dintre acestea e blocul turn ridicat de austriecii de la GVS pe terenurile de tenis de pe Bulevardul Victoriei. Austriecii fac aici mall, birouri si 165 de apartamente.

Interesant e cum au pus mana pe terenuri, care erau in proprietatea Clubului Sportiv Municipal Sibiu. Le-au cumparat de la acestia si, pentru ca legea nu permite construirea de case pe terenuri de sport decat daca se fac alte terenuri la fel in alta parte, austriecii s-au oferit sa faca aceste terenuri in Vasile Aaron. Dar unde anume? Tot pe terenul statului, fosta baza hipica. Altfel zis Clubul Sportiv, subordonat Primariei a vandut teren ultra central si nu a primit nimic in schimb. Inselatorie pe fata!

Eu am scris deja despre acest subiect de o luna. Poate mai avem o sansa sa il stopam de la vot in sedinta de Consiliu Local de joi. Sa vad acum marii pasionati de sport din Sibiu cum se unesc si vin la sedinta de consiliu sa protesteze…. ca pe net multi sunt buni de gura… Sa conteste in primul rand contractul de vanzare cumparare intre austriecii de la GVS Sibiu Srl si Clubul Sportiv Municipal Sibiu.