Grigorov – eminenta cenusie a urbanismului la Sibiu

Vladimir Grigorov
Vladimir Grigorov

Ati auzit poate acest nume: Grigorov. E numele unui arhitect cu firma in Piata Mica numita Arhigraf Srl abonat la toate marile proiecte imobiliare din Sibiu. Baiatul asta are se pare “ungere divina” pe la Primarie astfel ca orice mega-proiect cu probleme ajunge la el in firma sa fie realizat si trecut prin Consiliul Local. Ultimii patru ani l-au imbogatit peste masura pe acest mic arhitect de provincie astfel incat si-a permis sa cumpereinchirieze subsolul Bisericii Romano-Catolice din Piata Mare pentru a o transforma in librarie-cafenea.

Evident ca omul e cinstit, curat si “cu ganduri la Dumnezeu”. Doar ca miroase treaba cand vine vorba de foarte multe proiecte “cu cantec” toate proiectate de el si trecute cu brio prin Consiliul Local. Unii il numesc deja “eminenta cenusie” a urbanismului la Sibiu.

Ia vedeti opinia acestei eminente cenusii pusa pe demolat despre Sibiul si patrimoniul sau aparut in Ziarul de Sibiu.

Arhitectul Grigorov se dovedeste si un bun afacerist cu Primaria. Astfel a dat in 2003 un apartament la bloc in Vasile Aaron pentru un apartament la casa in Centrul Istoric de la Primarie. Avantajos schimb… pentru Grigorov!