Sondaje TV – rezultate

Saptamana asta am tinut-o in sondaje pe blog una-intruna. V-am intrebat de ziare cotidiene, periodice, apoi de TV si ziare de anunturi. Am vrut sa vad ce place cititorilor Mazemania. Cu ocazia asta am aflat ca am gresit sectiunea ziare periodice, pentru ca trebuia sa includ Sibu100% acolo si nu la sectiunea ziare de anunturi. Mea culpa!
Acum rezultatele de la TV. Apropo toate rezultatele sondajelor le gasiti la Arhiva Sondaje.

La televiziuni evolutia votului a fost interesanta, la fel ca si rezultatele finale. TV Sibiu a iesit pe primul loc. Televiziunea era moarta ce-i drept, desi avea o lunga istorie, dar supriza a aparut anul acesta prin revitalizarea TV Sibiu printr-o serie de emisiuni talk-show. Asa ca e de inteles apetitul cititorilor Mazemania pentru aceasta televiziune. Normal ca in top a aparut pe locul 2 niciuna. Daca la ziare acest raspuns a fost favoritul cititorilor, la TV a fost aproape sa fie “number one”. E clar, cititorii Mazemania sunt la fel de sictiriti de presa locala ca si mine (ma refer la stilul presei nu la oameni!)

Realitatea Sibiu, post nou, dar care a reusit rapid sa castige audienta a intrat in top pe locul 3. Greii si vechii televiziunilor locale au ramas la coada… Oare de ce? O explicatie pentru TV Eveniment am eu: privitorii lor nu prea folosesc internetul….