Dezbatere publica: Strand in Padurea Dumbrava

Cum se zice la filme: Take 2. A doua incercare de dezbatere publica privind strandul din Padurea Dumbrava anuntata de Primaria Sibiu. Dupa esecul primei dezbateri anuntata tardiv, de data asta Primaria s-a mobilizat si a anuntat din timp. Speranta mea, ca participant la prima dezbatere este ca mult mai multi oameni sa vina la cea de-a doua. Mai jos anuntul primariei primit inclusiv pe email de mine….Se schimba lumea 🙂 Notati in calendar 28 ianurie intre orele 13-17, dati o fuga la Primarie oricand intre aceste ore si scrieti pe tabel daca vreti sau nu strand in Dumbrava. Mai mult puneti intrebari si comentati daca doriti la fata locului. Sa vad eu acuma unde sunt toti sibienii aceia curajosi!

Detalii despre strand aici

Se reia dezbaterea publica pentru strandul municipal

Dezbaterea publica privind strandul muncipal Sibiu va fi reluata anul acesta la sfârsitul lunii ianuarie. Primaria Municipiului Sibiu a luat aceasta hotarâre datorita slabei participari de la precedenta dezbatere si pentru a da sibienilor posibilitatea sa îsi exprime opiniile în legatura cu acest proiect de amploare.

Sibienii sunt invitati pe aceasta cale sa participe la dezbaretea publica în data de 28 ianuarie 2009, între orele 13.00 – 17.00 la sala de conferinte de la etajul 2 al Primaria Municipiului Sibiu din strada Samuel Brukenthal nr. 2.

Pâna în prezent municipalitatea a parcurs etapele realizarii studiului de fezabilitate si a fost depusa documentatia pentru obtinerea avizului de la Agentia de Mediu. Dupa obtinerea acestui aviz proiectul va fi supus aprobarii Consiliului Local pentru aprobarea documentatiei PUZ.

2
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted

O rusine dle Iohanis ! Taierea arborilor e o crima. Exista Studiu de Impact? Aveti Acord de Mediu? Cum ati organizat Dezbaterea Publica? Ati auzit de Conventia de la Aarhus ? Ati postat pe site-ul primarie Raportul la Studiul de Impact ? Ati facut vreun sondal de opinie cu privire la acest subiect ? Va considerati stat in stat si nu mai tineti cont de parerea cetatenilor si a unor ONG-uri? Va promitem ca va vom da de furca dle primar. Am mai castigat procese si cu Parcul Bordei si cu Catedrala Neamului ce se dorea pusa in Parcul Carol… Read more »