Primaria a respins petitia Padurea Dumbrava

Am primit un email cu raspuns din partea Primariei, atent gandit, prin care dupa aproape 30 de zile mi se spune ca petitia trimisa pe tema Padurii Dumbrava si semnata de 2800 de oameni nu este acceptata pe motive procedurale. Documentul Primariei e semnat de arhitectul sef interimar Dorin Laschescu. Din start el adreseaza raspunsul adresei mele de email de unde am trimis petitia, desi in textul petitiei era semnat de mine, la fel si emailul trimis. Smecher acest Laschescu! Acesta este motivul invocat in raspunsul care il puteti citi mai jos pentru a nu accepta petitia. Mi se pare mie sau acest domn se joaca cu LEGEA? Luni le voi depune din nou petitia sa vedem ce fac. Dar cred ca merita ca TOTI cei 2800 de sibieni sa trimita un email la cic@sibiu.ro si sa spuna ca nu vor sa fie distrusa Padurea Dumbrava.

Este amuzant cum acest domn Laschescu scrie la finalul raspunsului, desi zice initial ca nu ia in considerare petitia, ca nu e vorba de “taierea” Padurii Dumbrava. Dar despre ce e vorba domnule Laschescu, atunci cand reduci Padurea din zona de la 80% la 15%?? Despre metafizica?!?

As fi curios sa aflu si eu conform carei legi o petitie trebuie trimisa doar in scris asa cum pretinde Laschescu (altfel cum punem semnatura in original?) si de unde pana unde trebuie sa ai semnatarii domiciliul in Sibiu? Plus cine zice ca trebuie serie de buletin, adresa, etc?

Tin sa amintesc ca petitia locuitorilor din centru istoric a INDEPLINIT aceste criterii ale Primariei Sibiu si NU a primit raspuns nici la in doi ani de zile!!! Mai mult, unii semnatari, care si-au dat adresa, buletin, etc au fost amenintati de angajati din Primarie. Asta vrea Laschescu? Sa stie el cine sunt exact cei ce semneaza, unde stau, care le e familia ca sa aiba grija de ei?! Sau sa aiba parte de tratamentul oferit mie de Carabulea prin ziarul sau ca am inaintat o petitie?

Spune mai bine domnule Laschescu ca esti un executant si ai primit ordin ca acest proiect sa mearga mai departe indiferent de ce zic sibienii. Spune asa, si nu te mai codi!

La final iti dau un citat din istorie sa cugeti la el “Esti necinstit sufleteste!…”