Fara TV la terase

Consiliul Local a hotarat sa nu dea voie anul acesta teraselor din Centru sa aiba muzica si TV. Le-au luat asta, dar i-au lasat pana la ora 24 sa tina deschis oficial. Stim ca in fiecare an depasesc mult aceasta ora. Am inteles ca a fost nu stiu ce meci si unele terase aveau TV. Este adevarat? Poate cineva confirma? Daca prindeti terase in Centru cu TV trimiteti-mi si mie o poza la cblaga (at) gmail (punct) com.

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
about2run

nu-ti trimit mail, iti zic aici. ai facut exces de cratime 😉

“sa nu de-a voie”

si eu sunt imporriva plasmelor si altor agresivitati de astea pe centru 🙂

E discutabila faza cu plasmele. din pacate televizorul este singura posibilitate pt noi, cei care iubim fotbalul, sa ne delectam cu niste meciuri superbe. Referitor la ora de inchidere … sa nu fim mai cataloci decat Papa.

Crezi tu ca fara. Ieri seara la Redal ditamai plasma. Iar vizavi, sub Sensiblu mai e o bodega. Nu e voie cu muzica la terase, dar nimeni nu zice nimic de muzica din bar. Baieti deschid frumos ferestrele de langa pavaj, dau maneaua la maxim si trai nineaca!

Mihai, pentru cei ca voi exista cluburi gen suporter, unde puteti sa stati si in cap. de ce sa ma abrutizezi pe mine, care n-am nici o tangenta cu fotbalul, ba chiar ceea ce se cheama fotbal in romania de azi chiar imi face greata, care pur si simplu nu vreau sa aud ca exista. fa-ti club, invita primaria sa faca un ecran de ala mare, pentru un meci care conteaza, dar lasa-ma pe mine in pace, sa pot sa imi vad de viata linistit, nu sa fiu nevoit sa trec pe langa terase agresive(atat vizual cat si fonic) pentru… Read more »