2 filme la TV

Saptamana trecuta am vazut doua filme la TV care mi-au placut intr-atat in incat sa vi le recomand. Nu descarc filme de pe net, oricum abia am timp sa vad ceva film seara la TV. Si am destule canale…

The Man from Earth (2007) – un film parabola, probabil facut dupa o piesa de teatru. Dialogurile se pretau foarte bine pe scena unui teatru, dar nu am eu sansa sa il vad vreodata la Sibiu, unde daca nu e una goala in piesa si o serie de obscenitati, nu se joaca piesa respectiva. John Oldman e un om, omul ce transcede timpul. El a fost omul din preistorie, Isus si multi altii. Ideea filmului merita cred exploatata cu un actor de teatru…. daca nu a fost deja pusa in scena si la noi in tara.

Imagine Me & You (2005) – un film despre femei si barbati, despre relatii. Daca l-as descrie asa nu s-ar uita nimeni. Daca spun ca e vorba despre o proaspata mireasa care se indragosteste de o femeie… ehe, multi vor cauta filmul. De fapt e mai mult decat despre lesbianism si e vorba despre regasirea orientarii sexuale.