Domnu’ primar pot sa fac pipi?

Primaria Sibiu si-a propus de la inceputul guvernarii Iohannis sa transforme Centrul istoric al orasului intr-un muzeu sau mall, oricum numai sa nu fie locuit de oameni. Primarul viseaza la un centru doar cu birouri, magazine, cafenele – ce mai: un mall medieval sau un parc de distractii medieval. Din ineptiile acestui primar am mai auzit in Monitorul una azi. Primaria nu mai da voie sa ai aer conditionat in Centru Istoric! asta dupa ce au scos cablurile aeriene care deranjau privirea marelui Iohannis si au dat interzis la antene satelit. Primaria a mai interzis termopanele in centru si renovarile fatadelor si interioarelor se fac doar cu acordul primariei. Asta dupa ce potentatii locali au facut ce au vrut in cladirile lor din Centrul Istoric. Pe ei nu i-a penalizat nimeni! Cine sunt acestia? FDGR cu oamenii sai, Consistoriul Evanghelic, Ana Oil, Eur Oil, Carabulea si altii din clica lor. Ei au putut face orice la cladirile din centru, restul prostimii NU.

Aceasta este mirifica viziune a unui primar si a unui partid-ONG numit FDGR ce ne conduce orasul din 2000 si nu scapam de ei pana in 2012. SUNT FURIOS!!! Nimeni nu a amendat Consistoriul Evanghelic pentru renovarea si mansardarea internatului liceului Brukenthal de pe strada Mitropoliei, sau pe cei de la Euro Oil pentru distrugerea imobilului din Piata Mare unde e Amber Cafe. Sau pe Carabulea care face mall in centru in locul cinematografului Pacea. Sau pe patronul Sobis, membru FDGR, care transforma fosta Filarmonica in restaurant. Ei au avut si au voie sa faca orice in Centru! Restul locuitorilor, NU!

Poate urmeaza ca Primaria Sibiu sa scrie in regulamentul de urbanism si cand e voie sa se pise oamenii la ei in baie! ca deja le-au distrus programul de somn cu cluburile de noapte autorizate intre case si pe cel de masa cu bucatariile restaurantelor din centru care elimina gazele la oameni in casa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *