Cat costa o viata doamna consilier Fritzmann?

M-am abtinut sa comentez acest subiect toata ziua, desi ma roade de ieri. Tribuna a publicat azi un amplu material in memoria fetitei care a murit alaturi de mama ei pe strada Tribunei intoxicate cu monoxid de carbon. Dar ce s-a spus doar in articolul care anunta decesul si nu se insista este drama a sute de sibieni traita sub administratia Johannis.

sa ma explic. Acum 3 ani ma certam cu doamna consilier FDGR Fritzmann intr-un birou din Primaria Sibiu pe tema lipsei de respect a comisiei sociale ce o conduce fata de cei mai saraci dintre sibieni. Lucram atunci la asociatia ARAPAMESU si aveam multe cazuri sociale de copii din familii sarace. Multi dintre ei locuiau in conditii improprii in locuintele sociale oferite de primarie. Cazul Mariei si al mamei sale este unul din multe asemenea.

Ar trebui Procuratura sa initieze o ancheta la Consiliul Local si Primaria Sibiu, mai ales la Comisia Sociala condusa de doamna Fritzmann pentru a vedea ce fel de locuinte sociale repartizeaza primaria Sibiu: fara usi sau geamuri, fara gaz, apa si curent! Apoi tot ei spun cand unii refuza aceste locuinte ca “sunt mofturosi”.

Nu voi uita ce spunea acum 3 ani doamna Fritzmann despre saracii Sibiului, cum ii cataloga pe toti rromi cu copiilor lor cu tot, “ca prea vin la noi in Sibiu”, “sa ramana afara”. Asta e politica sociala la Sibiu de care scriu si vorbesc de atata timp si multi cred ca bat campii si am ceva personal cu Johannis si administratia sa. Trist este ca nici moartea unui copil nu mai valoreaza nimic….