Primaria ne studiaza

Pentru ca are bani multi si trebuie sa ii ea la prietenii lui Johannis, membrii FDGR, Primaria Sibiu a comandat un studiu de peste 270.000 lei noi (fara TVA) catre Sobis pentru a afla mai multe despre calatorii Tursib. Studiul va fi apoi dat consultantului angajat de Tursib, firma VCDB pentru a fi studiat.

Desi aparent e o intentie buna, aceea de a avea un studiu de trafic pentru transportul in comun din Sibiu, din materialele furnizate de Primarie reiese ca e vorba de un studiu DOAR pe calatorii actuali Tursib, nu si pe cei potentiali! Astfel cum poti afla intreband pensionara care circula cu autobuzul 5 in Valea Aurie despre necesitatea unui autobuz in Strand 2?

Suma pentru studiu primita de Sobis este foarte mare, darsa nu uitam ca patronul este un marcant membru FDGR, care a primit si fosta Filarmonica pentru a o face restaurant si este abonat la toate studiile Primariei Sibiu. Justificarea Sobis pentru cost este ca foloseste pe post de operatori 300 de studenti…dar sincer nu vi se pare ca sunt prea multi oameni pentru un astfel de studiu? Miroase a spalre de bani de campanie?