Lectii de pupat in fund

kiss-my-ass-2-1

de la cititorii altora 🙂

Sa citim un articol din „cea mai mare gazeta a Sibiului”, „singura care nu scrie la comanda”.

Articolul nu e prea relevant, nu-i prea vad rostul atat timp cat nu specifica clar la ce societate face referire. Multi vor spune ca e vorba de cenzura CNA. Ei bine cenzura CNA la (anti)reclama nu se aplica?

Dar sa lasam calitatea articolelor deoparte si sa ne concentram asupra titlului acestei postari. Eu de obicei recunosc calitatea unui articol in calitatea comentariilor postate la acesta si de multe ori citesc primul paragraf, iar daca relevanta si calitatea lasa de dorit trec la comentarii. Acestea sunt mult mai fascinante si mai relevante.

Si uite asa citind articolul ma opresc la doua comentarii, pe care le puteti vedea evidentiate in imaginea de mai jos:

comentarii carabulea
comentarii carabulea

 

Stiu, captura de ecran nu prea reprezinta decat imaginea unui comentator injurandu-l pe celalalt, insa fiindca uneori ma mai plictisesc am sapat putin mai departe sa aflu locatia acestora. Daca pentru primul dintre ei traceroute-ul nu a relevat decat faptul ca e un mandru client al eRDeeSh, la cel pe care-l injura surpriza. IP-ul 194.102.180.186 ne duce direct la newsletter.atlassib.ro.

Acuma sincer nu prea stiu detalii despre turma pastorita de Carabulea, insa daca nu fac chestile astea la comanda cu siguranta le fac pentru a-si imbuna seful.

Cine stie? prin anumite cercuri se aude ca prima lectie din trainingul facut angajatilor in prima zi de munca la Atlassib suna asemanator cu titlul.

Eu i-as propune administratorului site-ului tribuna.ro sa adauge pe lista cuvintelor cenzurate toate combinatiile posibile de „carabulea”. Ma ofer sa-i fac eu o lista, sau poate apeleaza seful dansului la colegii de partid si obtinem si un decret prezidential in acest sens. Sau poate vreo ordonanta de urgenta cu asumare din partea guvernului. Ca tot e la moda.

Pentru curiosi si contestatari dovada traceroute-ului e mai jos: