Fetele extraterestre de la Coca Cola

Vineri seara in Parcul Sub Arini. Plimbare. Peste tot plin de cutii de Coca-cola zero goale aruncate la cos, pe iarba, pe alei. Plus paie negre. Oamenii toti sorb din doze de Coca-Cola. Imi zic „a fost promotie”.
Sambata la amiaza in Parcul Tineretului. Plimbare. Iar vad copii si adulti sorbind din doze de Coca-cola.. zero. Deodata imi iese in cale o ciudatenie: trup de fata, cap zero… adica de extraterestru sau asa ceva. Ma intreaba daca vreau sa testez Coca-Cola legat la ochi. Hmmm. Kinky! Dar eram ziua in parc cu fetita la plimbare. Asa ca zic pas. Ea insista sa imi pun la ochi o chestie neagra sa gust din doza sa vad daca o deosebesc. De ce sa o deosebesc nu a mai spus. Am incercat si mi-a lasat acoperitoarea de ochi si doza de cola. Acum eram si eu in rand cu ceilalti drogati…. Sorbeam din doza de Coca-cola zero cu paiul negru. Fata extraterestra a dat sa plece la urmatoarea victima. Am oprit-o: „Vreau sa iti fac o poza.” A stat, a pozat fara sa stie pentru ce si a plecat.

Mai incolo aud alte doua fete cu castile alb gigant date jos cum se cearta:

– Tu esti nebuna?! Ti-am zis ca nu ai voie sa zici asta!
– Tu visezi! Numai in mintea ta sunt regulile astea! Ma enervezi!
– Tu stii ca nu ai voie sa spui cat distribuim!
– Hai tu lasa-ma!

Si discutia a continuat, dar eu am mers mai departe. Pana si fetele extraterestre se cearta! Apoi aud o baba pe banca:

– Du-te si ia si tu vreo 5 ca e gratis!

Isi impingea ea barbatul de la spate.

Eu am continuat plimbarea printre extraterestrii din parc. Nuntasii veniti sa isi faca poze cu fantana arteziana erau in criza pentru ca aceasta era oprita. Cum isi mai fac ei pozele?! Imediat fotografa le-a dat ideea „cu piesele de sah”. Si asa au facut. Adica va fi o casatorie inteligenta, cu mutari atent gandite din timp. Altii au apelat la fetele extraterestre pentru poza vietii de la nunta….

Căutări: