Don Juan de Dealu Frumos

Sa va spun o poveste azi.Toti stiti cine a fost Don Juan. Eu am cunoscut un stra-nepot de-al lui. L-am cunoscut pe Don Juan de Dealu Frumos. Un tanar ce face ravagii in randul domnisoarelor cu varste intre 16 si 20 si de ani.

Acest tanar mosteneste multe din calitatile si defectele strabunului sau. Are un farmec aparte. Ii lipseste simtul moral societal (acela de a sta cu o singura partenera). Iubeste femeile si ele il iubesc pe el. Don Juan de Dealu Frumos este un personaj modern de poveste. Nu foarte inalt, slab si imbracat “leisure”. Este mereu pe messenger dand pupici si imbratisari si vrajind fetele. Il gasesti in club in week-end la o bere cu baietii si la o susta cu fetele. Se enerveaza repede si la fel de repede ajunge sa regrete. Ii place sa se uite dupa fete pe strada, sa le examineze si …sa fie privit si examinat.

Intr-o zi oarecare Don Juan de Dealu Frumos a primit dragostea unei studente, apoi in alta zi o absolventa. cateodata o vecina. Alte dati prietena unui cunoscut. Don Juan nu poate spune nu. Nu vrea sa raneasca fetele refuzandu-le.

Dar a venit o zi cand o fata s-a indragostit de Don Juan al nostru. Nimic nou, ati zice. Asa parea. Apoi fata incepe sa il bombardeze pe tanar cu sarutari virtuale si cuvine de iubire pe SMS. Incepe sa planga cand el nu ii raspunde. Intre timp Don Juan de Dealu Frumos isi vede de ale sale.

Apoi vine o zi cand o alta iubita de departe intra in scena. Don Juan e nerabdator de o noua cucerire. Apoi, brusc, cade securea! Don Juan de Dealu Frumos s-a indragostit! Dar nu de necunoscuta de departe ci…de fata indragostita de el. Iubirea l-a invaluit tot timpul, doar ca el o primea nu o si oferea. Acum Don Juan se perpeleste de iubire. Mustrarile tuturor aventurilor incep sa il framante. Il vezi tot mai des cum isi freaca miinile, cum cade pe ganduri si privirea ii ramane in gol pe fereastra.

Ce se va intampla in continuare cu Don Juan de Dealu Frumos? Asteptam sa vedem!

UPDATE: Don Juan de Dealu Frumos nu e indragostit! Ura!! Mai e speranta pentru barbatii ca el. Avea doar remuscari ca ranise o fata….atat!