E război, Ioane!

Genialul cântec al lui Andrieş m-a inspirat dis de dimineaţă să vă scriu despre Tribuniştii ce se dau urmaşii lui Ioan Slavici, dar de fapt se ocupă de înjurat în paginile ziarului restul ziarelor locale. Au început cu Sibiu100%, continuă cu Turnul Sfatului şi se pregăteşte Adevărul de Seară, publicaţia care îi va scoate de pe piaţă. De unde atâta ură?

De la patronul Carabulea! Slugacii care şi-au vândut identitatea şi profesionalismul pentru un pumn de bani (nu de dolari) terfelesc pe oricine se ia de patronul lor. Ca nişte câini bine dresaţi. Trist că ziarul Tribuna, cică urmaşul lui Slavici, a devenit gazeta de perete a miliardarului cioban Carabulea. Lasă că va ajunge după gratii şi să vedem ce vor mai zice atunci tribuniştii. Sau îi va vinde rapid din dorinţa de a spăla putina înainte de arestare…

Oricum ar fi… E război, Ioane! La oaste hai!

Alexandru Andries-E razboi,Ioane

Asculta mai multe audio diverse

10
Lasă un răspuns

9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
newest oldest most voted
ninel

Cand Adevarul de seara va scoate Tribuna de pe piata, inseamna ca tu,Calin Blaga vei deveni un om in adevaratul sens al cuvantului.Cum acest lucru insa este irealizabil din motive strict naturale,nici povestea cu Adevarul de seara nu e plauzibila.qed

ninel

Si inca ceva: multumim pt consideratie ca scrii Tribunistii cu t mare.Inteleg ca respectul e atat de mare incat poti abdica de la regulile orografiei. Subconstientul, baiete, subconstientul.

comentator tribunist

ninel e penibil.Din nou.

Cara -bulea

La multi ani, Caline!

Ioana

La multi ani de ziua numelui!

Mihai C

Stie cineva de ce a plecat Ramona Gaina de la Tribuna ? Am auzit ca si Ilie Carabulea a plecat din tara. De vre-o doua saptamini. Asa am auzit. Poate sa confirme cineva ?

morbo

n-o plecat din tara de 2 saptamani. era aici acum 3 zile.

gabi

“De vre-o doua saptamini” – invatati sa scrieti romaneste de la Mihai C, ca e patron de ziar:::)))
Ba,dupa ce ca habar nu ai de tine si de ce e in jurul tau te mai si faci de bacanie cu gramatica ta de clasa -4.

TOLONTAN

ceau
mai incetati sa fiti corectori ai limbii romane, case mai greseste …dar inseamna ca suntem repetenti la literatura
Despre Dobrota , ametita aia care are numai relatii VIP , in oras , stie cineva unde a fost in luna de miere…sa stie si Ovidiu ,ex, care a smecherit o pe pocaita….
Vb de dinsa de parca e vreun star de cinema
pe mine