Death hoax-ul starurilor de la Hollywood si stirile reale de la noi

Death hoax-ul starurilor de la Hollywood si stirile reale de la noi  Aseara vuia netul iar (a cata oara zilele acestea) ca Owen Wilsen a murit in accident la schi in Elvetia. Toti dadeau pe twitter, postari pe blgouri etc. Dupa cateva ore abia s-a dovedit a fi un death hoax (farsa despre moarte). Faza e ca de o saptamana si ceva internetul a fost invadat de astfel de farse mortuare cu VIP-uri americane: Arethe Franklin, Eddie Murphy etc. In acelasi timp cand fetele plangeau moartea lui Owen pe net… Serban Huidu, starul nostru roman, a avut un accident la schi in Auatria … real de data asta. Acum e la spital si sa speram ca scapa intreg (la trup si minte!).

Cum putem tria stirile adevarate de cele false pe internet? Cred ca pentru STIRI trebuie sa apelam la ziare, pentru barfe si alte chestii la bloguri, twitter, facebook etc Si nu orice ziare dau stiri reale. Cand spun ziare ma refer la cele mari, serioase, nu din acelea de buzunar…

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted
TOLONTAN

FRA ma dezamagesti si tu…ce STAR mai e acest om de tembeliziune….caci cred ca nu e f greu sa faci o emisiune din erorile celorlalti…oare ceva creativ sau educativ vedem in activitatiile STARURILOR rasuflate. Sincer sunt dezamagit de subcultura din mass media. Se condamna MANELELE , dar in schimb nu se da nimic, sau rare alternative la ceea ce exista in media,ghiveci semianalfabet. Se face f putin si nici nu se condamna lipsa de implicare a artistilor si oamneilor de cultura… Sunt si eu alaturi de Huidu si sincer ii doresc sa se insanatoseasca. Aseara m am uitat la emisiunea… Read more »