Daniela Crudu s-a mutat de la Neatza

Am dat drumul azi de dimineata la Antena 1. Nu stiu de ce… Niciodata nu dau drumul de dimineata la TV si am vazut un discurs siropos al celor doi cum a plecat din emisiune Daniela Crudu, vecina. Asta dupa ce tot la Antena 1 la Acces Direct parca vineri, Daniela era invitata in urma a nu stiu ce scandal monden este ia implicata…. si se promitea acolo ca nu va fi data afara. Ei uite ca afost data afara, macar din emisiune.

Sau a plecat ea…. ca asta e tehnica mai nou (nu te concediem, ci pleci tu singur la insistentele noastre). Concluzia: un scandal tabloid poate afecta imaginea chiar si unei tipe tabloide. Nu credeam sa vad asta in Romania. Este un paradox. Tocmai aceste scandaluri tabloide, multe artificial create, au propulsat in media peste noapte dive… de care nu a auzit nimeni si care nu au nimic de oferit. Oricum imaginea unei femei pe post de obiect sexual, proasta si mereu zambareata ma irita teribil. Asa ca prefer sa nu vad astfel de emisiuni si sa imi stric ziua de dimineata…

UPDATE:

Podulminciunilor.ro a fost primul site din Romania care a dat stirea aceasta. Ca dovada Google Reader arata ca dupa Podul Minciunilor stirea a aparut si in presa centrala… Din nou am fost mai rapid 😀 sic!