Boanta spune adio la Expres Sibian

teodor boanta

UPDATE De ce? Bineinteles ca aceasta este prima intrebare ce imi vine in minte. Astazi toate institutiile din Sibiu au primit o notificare de la directorul Expres Sibian, sapatamanal local, Alexandra Stanit ca Teodor Boanta nu mai lucreaza la ziar din 7 februarie 2011. Fara explicatii de ce. El este inlocuit de Pavel Elena. Acum chestiunea este interesanta pentru ca Boanta si Expres Sibian erau una… adica one man show. Plus ca Alexandra Stanit este sotia lui.

Deci eliberarea asta din functie trebuie sa aiba alta motivatie… Poate legat de colaborarea sa la o televiziune centrala, poate un alt job… Cine stie?

UPDATE: la cererea comentatorilor actualizez postarea cu noi informatii, chit ca se supara cineva… Sursele mele mi-au trimis pe email informatia actualizata:

„De ce a plecat Boanta de la Expres Sibian? Nu a plecat! Alexandra l-a dat afara. Ani de zile i-a tolerat comportamentul, sustele, flirturile. Il suspecta mereu. Era geloasa, dar avea motive. Acum s-a despartit de el, nu el de ea cum lasa Boanta sa se inteleaga pe pagina lui de Facebook. Alexandra a aflat de relatia sa cu manichiurista, angajata ei la coafor!! Si relatia lor dureaza de ceva timp. Alexandra si Boanta planuia nunta pentru anul acesta, dar el umbla deja si cu manichiurista. Vecinii fostului sediu al coaforului Alexandrei (unde era si redactia Expres Sibian) se plangeau mereu ca pe la 2 noaptea cineva facea dus in birou. Era Boanta care se spala si Alexandra a aflat si se tot certau pe subiectul acesta. El spunea ca lucra. Ea spunea ca il insela la birou. Asta e adevarul despre Boanta si comportamentul lui. Eu una l-as fi dat afara de mult in locul Alexandrei!”

Va las pe voi sa comentati. Eu ma abtin. Am atasat poza de pe Facebook de la profilul lui Teodor Boanta. Interesant ca inca apare cu Alexandra in poza…

Căutări:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *