Ancu Dinca vine la Sibiu

Miercuri, 16.02.2011, ora 18:00, in sala de conferinte Transelectrica, situata pe Bulevardul Corneliu Coposu nr.3, la o conferinta sustinuta de Domnul Ancu Dinca.
Biofizicianul Ancu Dinca este inventatorul laserului biologic. Descoperirea se bazează pe teoria taoistă conform căreia plantele primesc lumina soarelui direct în celule. Astfel, în mod indirect, oamenii primesc informaţii esenţiale de la plante.

Substanţa activă a laserului biologic este compusă din cristale lichide obţinute din aproape 40 de plante care sunt activate de un câmp (bio)electromagnetic anormal precum radiaţia telurică sau radiaţia disfuncţională a biocâmpului uman. Radiaţia holografică a plantelor generează două tipuri de efecte, unul de stimulare, de modulare în fază a sistemului biologic uman şi altul de inhibare, adică o demodulare a emisiei sursei generatoare de radiaţii negative, prin interferenţă defazată. Altfel spus, aceste dispozitive (modulatori bio-fito-dinamici), fixate in anumite puncte pe organismul uman incarca si echilibreaza energetic prin efectul de optimizare sinergica a cristalelor lichide din plante. Tehnologia are ca efect refacerea câmpului energo-informaţional al omului.
Probleme de sanatate care pot fi rezolvate: noduli sau cancer la sâni, chisturi ovariene, hipertensiune, leucemie, tumori ale pielii, afecţiuni ale coloanei vertebrale si altele.
Bolnavii sunt analizaţi cu ajutorul a diverse aparate avizate de Ministerul Sănătăţii care funcţionează pe principiul termografului, al biorezonanţei, cu aparate standard folosite în clinicile şi spitalele din România.
A realizat filtre minuscule pentru neutralizarea radiaţiilor nocive ale calculatoarelor, telefoanelor mobile, televizoarelor şi a radiaţiilor telurice din case.

Mai multe informatii puteti gasi pe

https://www.viatasienergie.ro/index.php?action=showlinks&id=82&limba2=ro

Căutări:

4
Lasă un răspuns

3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
Darth Wraith

Bullshit total…

TOLONTAN

Blaga te am vazut la Cisnadie printre grevisti…adevarat jurnalist.
felicitari

ps cum se face ca acu vinovatii de starea jalnica a economiei este de fapt o actiune a celor mai importanti lideri sindicali…
parca ei trebuia sa apere sindicalistii de abuzurile puteriilor
adevaratii jecmanitori ai avutiei nationale sunt de fapt altii…

ps poate ai fost la o bere

TOLONTAN

Dr Mencinicopschi…PERSONALITATEA ANILOR….
ar trebui sa te imprietenesti si tu ,Blaga, cu dinsul…o sa vezi ca am ochi pt oameni coresti si obiectivi….
Te vor ajuta sfaturile dinsului , asa pe nesimtite…incearca