Logo-ul campaniei Sibiu Capitala Bunelor Maniere a fost furat?

logo bune maniere

UPDATE: Ungurul Bulan a descoperit EXACT sigla copiata de cei de la Capitala Bunelor Maniere… Foto mai jos!
Intrebarea asta imi staruie in minte si sper ca va raspunde cineva…. Dupa cum se vede in imagine logo-ul portocaliu este al Capitalei Bunelor Maniere facuta de Tribuna, Antena 1 Sibiu si sustinuta de Primaria Sibiu si multe alte institutii. Logo-ul rosu este al unui site american pentru cei ce vor mirese din Rusia. Siteul american este detinut de Romantic Tours, Inc (firma din SUA denumita pe scurt RTI).

Pe siteul american scrie clar si ca logo-ul e protejat de legile americane ale copyright-ului:

„Exclusive Rights. The Website is operated by RTI. The content, visual interfaces, images, logos, button icons, interactive features, information, graphics, design, compilation, computer code, products, software, services, and all other elements of the Website that are provided by RTI (the „RTI Materials”) are protected by United States copyright

Sigla sibiana din 2010 seamana izbitor cu cea americana din 2003. Nu e identica, dar in oglinda si cu mici modificari e aceeasi. Oare au incalcat cei de la Tribuna legea copyrightului american care nu permite asemanari asa de mari ca dintre cele doua logo-uri?! Sau credeau ca merge la noi in Romania orice….

UPDATE: Sigla copiata de Capitala Bunelor Maniere vine de aici. Foto captura arata clar asta. (multumiri Ungurul Bulan)

Căutări: