Strada Bunelor Maniere

Strada Bunelor Maniere  În cadrul campaniei FÂS Sibiu, Capitala Bunelor Maniere, unul dintre obiectivele postate pe situl campaniei este numirea unei străzi “Strada Bunelor Maniere”. Tulai!!! Acum să vedem care va fi strada şi cât de manieraţi vor fi locuitorii de pe strada Bunelor Maniere. Plus de asta în campanie se vor pune plăci la intrarea în oraş tot pe tema asta. Alţi bani. Se va face şi un concert. Alţi bani, altă distracţie. De unde vor veni toţi banii? De la firme sibiene… Cum spunea o comentatoare aici pe blog, la ea la firmă o caută mereu să îi ia banii de campanie. Şi dacă nu dă o şi ameninţă… Of, câte bune maniere! Păcat că nu a înregistrat nimeni (sau are cineva?) emisiunea în care Răzvan Marcu de la Antena 1 Sibiu, unul din promotorii campaniei, îşi înjură live soţia şi soacra. Bune maniere. Sunt curios dacă unul din punctele campaniei va fi şi ca primarul Iohannis să nu mai parcheze BMW-ul în Piaţa Mare şi să traverseze piaţa pe jos nu cu maşina când merge la FDGR. Bune maniere!

12
Lasă un răspuns

9 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted
Lavinia M

eu propun ca strada Bunelor Maniere sa fie strada Balea. Poate de acolo se incep bunele maniere. Sa vorbim acum si de partea cu reclama in spot la Andu

Costy

nu inteleg ce treaba are firma andu cu acest reportaj!!!se pare ca unii nu au loc de altii!!!nu uita ca esti sibianaca!!!poate te-a pus sefu tau…urat!

succes cu campania!

andra

in orice caz, strada Bunelor Maniere nu va fi aia pe care stai tu. Aia se poate reboteza eventual, strada Ciobanului. Sau strada Frustratului.

Lavinia M

Va rog sa va uitati cu atentie la clip si sa vedeti ce minunat se vede reducerea de 70% de la Andu… sau sa nu mai vorbesc de doamna de la TransAgape.

costy

de aia nu mai poti dormii noaptea lavinia?ca apare firma andu si transagape…vai vai!!!daca era Iohannis in pdl il ridicai in slavi!!!cu oamenii ca tine o ajuns tara asta unde o ajuns!!!

Lavinia M

nu, este vorba de profesionalismul acestei campanii. nu este altceva. nu am nici o afinitate politica, ci doar constat pe unde se duc banii nostrii… de asta merge tara bine.

Costy

Eu nush de ce te stresezi tu…?nu poti dormii noaptea?nush de ce nu iti vezi de orasul tau!si stai linistita ca nu is banii tai!is banii sibienilor si eu cred ca reprezinta un castig aceasta campanie!si nush pana la urma ce ai cu firmele sibiene, te supara faptul ca le merge bine?interesant!oricum vezi-ti de treburile tale!apropo daca nu stiai sibiul a fost printre ultimele judete cand s-au alocat bani la buget!!!

monica

Nici nu mai sti ce sa zici de Sibiul nostru drag……Poate ar trebui sa se faca un curs de bune maniere cu cainii vagabonzi care in ultimul timp musca oamenii intr/o veselie si parca nimeni nu observa.Pe b-dul M.Vieazu sunt in haite, printre blocuri,pe unde te invartsti sar sa te faca praf….Pe un amic l/au muscat cainii de 2 ori in 2 luni….Primaria plateste un serviciu de ecarisaj care nu prea face nimic…….sau herr Iohannis asa s/a hotarat sa ne extermine _???