Şoferi nebuni şi nesimţiţi

Cred că aş putea scrie mii de pagini despre ce văd în trafic la Sibiu zi de zi. Şoferi nebuni care merg pe contrasens sau interzis, şoferi nesimţiţi care îţi taie calea sau parchează aiurea. Vă ofer două exemple recente.
În prima poză aveţi o maşină Renault Clio galbenă. La volan un tip tânăr, singur în maşină. Când vedeţi în trafic această maşină FERIŢI-VĂ!!!! Dobitocul acesta a condus pe strada Ştefan cel Mare de la intersecţia cu Bâlea până la Poliţie fără mâini. Era cu ele puse pe cap. Incredibil! Şi era ora 17, trafic, intersecţii…. Nu şi-a dat mâinile jos…
Şoferi nebuni şi nesimţiţi

Al doilea exemplu:

Acesta este clasic. Cocalarul care parchează pe locul persoanelor cu handicap. De data asta în faţa hotelului Ibis. Ieri şi regele Cioabă a făcut la fel şi s-a trezit cu maşina săltată de Primărie. DAR tot ieri, tot în faţă la Nicolae Bălcescu pe locul cu handicap era parcată po maşină mică de la Apă-Canal, firmă în subordinea primăriei. Nimeni nu a săltat-o. oar eei sunt mai presus de lege?! Dovada în cazul lor este pe camera de supraveghere de la Farmacia 24, gestionată de Poliţie şi Primărie. Cocalarul de la Ibis mai jos.

Şoferi nebuni şi nesimţiţi

Căutări:

4
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

E cocalar pentru ca…?
O singura masina de ridicat nu poate face facta tuturor neregulilor pe care le vezi.
Spre exemplu, ar putea sa ridice masinile de pe Dumbravii in fiecare zi si tot nu le-ar termina.

Eu folosesc bicicleta ca mijloc de deplasare (cat imi permite vremea bineinteles:) la amiaza, cand e traficul intens cred ca as ajunge mai repede la destinatie decat un sofer auto deoarece nu stau la toate cozile. Legat de soferi, cu parere de rau, dar bucurestenii si taximetristii imi par cei mai agresivi!

neo

pe baietelul ala in clio galben l-am intalnit si eu in trafic saptamana trecuta.. m-a depasit pe stefan cel mare, iar tirul venea din fata.. eu aveam 50.. el macar un 80.. partea tare e ca l-am ginit.. sta pe undeva prin strand..