Şoferi nebuni şi nesimţiţi

sofer_nebun

Cred că aş putea scrie mii de pagini despre ce văd în trafic la Sibiu zi de zi. Şoferi nebuni care merg pe contrasens sau interzis, şoferi nesimţiţi care îţi taie calea sau parchează aiurea. Vă ofer două exemple recente.
În prima poză aveţi o maşină Renault Clio galbenă. La volan un tip tânăr, singur în maşină. Când vedeţi în trafic această maşină FERIŢI-VĂ!!!! Dobitocul acesta a condus pe strada Ştefan cel Mare de la intersecţia cu Bâlea până la Poliţie fără mâini. Era cu ele puse pe cap. Incredibil! Şi era ora 17, trafic, intersecţii…. Nu şi-a dat mâinile jos…

Al doilea exemplu:

Acesta este clasic. Cocalarul care parchează pe locul persoanelor cu handicap. De data asta în faţa hotelului Ibis. Ieri şi regele Cioabă a făcut la fel şi s-a trezit cu maşina săltată de Primărie. DAR tot ieri, tot în faţă la Nicolae Bălcescu pe locul cu handicap era parcată po maşină mică de la Apă-Canal, firmă în subordinea primăriei. Nimeni nu a săltat-o. oar eei sunt mai presus de lege?! Dovada în cazul lor este pe camera de supraveghere de la Farmacia 24, gestionată de Poliţie şi Primărie. Cocalarul de la Ibis mai jos.

Căutări: