Exemplu prost de presă

Astăzi am citit în Monitorul de Sibiu articolul anti-Cosmin Ionescu. Scris de directorul ziarului Radu Micu. Va redau un pasaj scris de jurnalist:

…Cosmin Ionescu nu este un tip inteligent. Discursul lui nu depaseste nivelul unui elev mediu de gimnaziu si este dominat de un limbaj de lemn greu de explicat pentru un tanar cu pretentii de intelectual.

pe lângă multele citate, atent alese, în care Ionescu este făcut praf de alţi PSD-işti, şi despre care nu putem comenta, acest pasaj aparţine autorului. Este deontologic? Este profesionist? Nu ştiu la ce şcoală de presă se învaţă că într-un articol, ştire, reportaj autorul poate caracteriza o persoană ca „prost” sau „deştept”, să nu mai vorbim de restul…

Nu ţin cu niciun PSD-isti, vreau doar reformă în PSD, democraţie. Asta, da. Dar chiar aşa să vii cu întrebările pregătite de la Cindrea citire cum s-a întâmplat la conferinţa de presă a lui Ionescu… of! Parcă este prea mult. Oricum Suditu de la PSD merge la TV Sibiu în emisiune cu Radu Micu unde mă face în fel şi chip, deşi nu pot vedea aceste emisiuni, pentru că nu există înregistrările disponibile pentru publicul larg.

Căutări: