Asistăm la moartea Realităţii TV Sibiu?

Am primit în seara asta o informaţie aici pe blog:

“Realitatea TVSibiu nu mai emite. Au eliberat si sediul de la Piata Cibin” Asta înseamnă moartea postului local TV? Sau doar mutarea lui în alt sediu? Voi ce ştiţi? Are vreo legătură cu ce scriam aici?

10
Lasă un răspuns

9 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
newest oldest most voted
om normal

Realitatea TV Sibiu nu va mai emite pe plan local. Acum se muta intr-un spatiu ic la mall de unde vor trimite doar corespondente la Cluj. Clujul va deveni un fel de statie regionala care va da stiri si de la Sibiu (nu stiu daca vor putea fi vazute la Sibiu). Deocamdata directorul Liviu Lomota infirma zvonurile si spune ca toti angajatii sunt in concediu o luna pentru schimbarea locatiei. angajatii insa spun ca au mai ramas doar doi reporteri si doi operatori si unul pe tehnic care va realiza transmiterea efectiva a stirilor la Cluj. Cei ramasi spun ca… Read more »

om normal

spatiu mic, scuze

mazemania

@Om normal – altfel spus Liviu Lomota a reusit sa mai ingroape o institutie de presa din Sibiu. 🙂 Deha putem sa ii spunem “Exterminatorul de presa”

om normal

Hai sa iti mai spun una. Mai tii minte Sibiu Standard, care reaparuse ca saptamanal? Acolo au plecat toti dupa ce nu au mai primit un ban din ianuarie pana in mai. Cine era sef acolo ? Groparul de ziare Ovidiu Scutelnicu. Si ma sunt de astia prin sibiu.

groparul Bratu

Baiatul cel chel de la SRI dl Bratu din Intorsatura Buzaului. A fost omul ce a ras tot pe unde a trecut. Sau a ras tot ce i s a cerut. La Monitorul de Sibiu. La Ziarul de Mures a lu ala din Cluj, Grama. La Sibiu Standard a vandut ce Cercel nu a luat. La Turnul Sfatului vinde 23 de bucati pe verificate. La Realitatea a fost trimis ca peste tot de una din femeile gropar ale Sibiului, una Turcan. Stiti cu Stolo si Base. Asta e chelul ce aparea la Realitatea de Sibiu. Unde il vor trimite acum… Read more »

sorin
Irina

Ce le stiti voi pe toate ! De unde le aflati mai fratilor ? Hai sa o luam asa punctat: 1. RTV Sibiu nu a eliberat sediul de la Piata Cibin (se poate verifica). 2. Se discuta de mutarea in alt sediu. 3. Toti cei 16 angajati au ramas in schema. Nu a plecat nimeni ! 4. Schema 2 reporteri + 2 cameramani + 2 pe tehnic (nu unul, cum s-a spus aici) se va pune in discutie doar in momentul in care se va hotari noua organigrama a tuturor statiilor locale. Cand ? nu se stie ! Nici macar… Read more »

Calin Blaga

Ma vad nevoit sa intervin pentru ca un comentator pe nume Sorin a postat un link la un articol mincinos. Articolul din Ora de Sibiu, ziar online scris in anonimat de Dragos Popescu de la Adevarul de Seara si altii vinde baliverne pe post de analiza de presa locala. mai jos comentariul meu la acel articol: La ce scoala de presa la fara frecventa a fost autorul articolului care a pus Sibiu 100%, saptamanalul auditat BRAT cu cel mai mare tiraj din judet la categoria mica publicitate?!?! Oricine stie ca ziarul contine stiri si reclame la fel ca Tribuna, doar… Read more »

Calin Blaga

@Irina – cel mai important lucru de aici este cel lasat de tine pe ultimul loc: RTV SB nu mai emite de o luna. E grav!

Diana

@Calin Blaga – cand spui “e grav!”, ai face bine sa te adresezi celor de la Bucuresti, caci angajatii de la Sibiu nu au absolut nici o vina 😉


@mazemania
– ori iti este ciuda ca nu poti fi ca Liviu Lomota, un om care te depaseste cu mult la orice, in special cand vine vorba de inteligenta, ori te-ai nascut sa critici fapte despre care nu ai nici cea mai vaga idee. Esti total pe langa 😉