Domnului MIHAI-SORIN (MIHAI TODEA) cu respect!

Domnule Mihai-Sorin, vă adresez câteva gânduri prin intermediul acetui blog, pe care după cum observ îl vizitaţi deseori.
Bănuisec că sunteţi un CREŞTIN, deşi cei mai mulţi vizitatori ai acestui blog am observat că vă consideră un CRETIN. Am REMARCAT totuşi, modul dumneavoastră de a vă adresa foarte elegant şi de o sinceritate şi obiectivitate absolută. Un coleg de-al meu, credea că sunteţi un RETARDAT deşi de cele mai multe ori a-ţi demonstrat prin gândurile dumneavoastră contrariul.Fetele ce postează pe acest blog, vă consideră un om INTERESANT, deşi băieţii spun despre dumneavoastră că sunteţi un NEADAPTAT FRUSTRAT.Bănuiesc că spun asta din invidie!!! Zilele trecute un coleg de-al meu zicea că sunteţi POCĂIT, iar după două zile când a venit vorba de dumneavoastră a zis că sunteţi un tip mare şi MOCĂIT. De fapt e un băiat de la Casa de Copii invidios pe tot ce intră în contact cu el.
Mai interesant pentru colegii mei de pe acet blog, a fost când au descoperit că numele real al dumneavoastră este MIHAI TODEA şi ca semănaţi mult cu CIUMAC TOLEA. Ei considerată că pasiunea dumneavoastră pentru Laura Dobrotă, ar fi ca urmare a unui REFUZ în momentul în care i-aţi făcut curte acesteia.Nu cred acest lucru şi nici faptul că sunteţi un tip URSUZ. Ei spun că la postarea legată de Laura Dobrotă peste 150 de comentarii vă aparţin. O fată din presă a spus că sunteţi un tip PIERDUT, dar eu cred că de fapt sunteţi deseori ceva mai TĂCUT şi alteori spuneţi ce aveţi de spus direct şi fără ocolişuri.
Eu vă respect şi cred asemenea dumneavoastră că multe lucruri lucrează spre binele celor ce…….ştiţi dumneavoastră!
Cu respect DANI!

63
Lasă un răspuns

54 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
newest oldest most voted
Sebi

Oameni ca el ar trebui sa aiba accesul la internet blocat. Eu in locul vostru i-as dat un mic ban sau l-as trimite direct in casuta cu spam.

Fabi

Toti oamenii ar trebui sa aiba acces la interent. Daca sunt prosti, se vor face singuri de ras si vor aliena oamenii cu care intra in contact, imbunatatind astfel, pe termen lung, constiinta umana a acelor oameni.

Dani, nu esti normal! :)))) Ti s-a pus pata pe Mishu Sorinache-Tolea?! :)))

@ Fabi prietene, indiferent de ce ai vrut sa zici in comentariul tau din care razbate o chinuiala de mimare a inteligentei pot sa spun ca nu te ridici nici macar pana la gleznele lui Mihai-Sorin in ceea ce priveste inteligenta exprimata intr-un comentariu pe blog.

Sorinelu’ are alta problema care nu tine de inteligenta si anume obsesia pentru donsoara poka Dobrota si fixatiile religioase care nici macar nu mai sunt la moda :)))

Fabi

Draga Turmentat: Apreciez critica ta constructiva. Ma voi limita in continuare la propozitii simple. Nu vreau sa dau impresia ca mimez inteligenta. Imi cer scuze. Te asigur ca am luat masuri in aceasta privinta. Am scos tasta “,” de pe tastatura. Sper sa nu imi permita sa mai scriu fraze lungi. Cred ca functioneaza. Daca te uiti la inceputul postului astuia vei vedea ca nu am folosit virgula dupa cuvantul “Turmentat”. Daca as aveam tasta pe tastatura sigur puneam virgula. Puneam virgula chiar daca nu trebuia. Asa m-am obisnuit din liceu. In liceu puneam virgule dupa fiecare ecuatie la tezele… Read more »

oh god, se duce blogu asta de rapa, am ajuns la flame wars, parca ati fi pe mirc fratilor :))

DANI

Băieţi aveţi dreptate! Nu e cazul să vă certaţi!
Toţi sunteşi inteligenţi, chiar toţi, chiar şi Mihai Sorin!
INTELIGENŢILOR!!!

Mihai-Sorin

Tehnica exprimarii e una cu valente profesioniste. Este in speta un soi de pseudometacomunicare (pseudo in sensul propriu), asta intrucat tipul de dialog pe blog (fara contact vizual) nu permite aplicarea tehnicilor de metacomunicare asupra subiectilor. Deasemenea cateva elemente ale poeticii sunt inserate insinuant dar ingenios de la inceput la sfarsit, acoperind bine textul pentru un efect cat mai eficientizat ( asocieri de cuvinte in rima cu termeni abil alesi de ex Crestin-Cretin, Remarcat-Retardat, Neadaptat-Frustrat..etc) avand o pondere( 9 din 13) insemnata a conotatiilor negative, inscriptionate pe retina si creierul cititorilor prin folosirea majusculelor. Retorica folosita este una de manual… Read more »

Sebi

@Mihai-Sorin
Inca mai esti pe aici? Tu chiar nu ai inteles mesajul?

Mihai-Sorin

@sebi,
intelegi cred tehnica mesajului in oglinda, nu?

Ion

Domnule Mihai-Sorin, cititorii acestui blog ştiu că sunteţi un om citit, însă s-au plictisit de comentariile dvs.
PĂRERE!

Traian

@lordmitnick
Şi dacă se duce de râpă care e problema Gică?

Traian

Ce texte are băiatul ăsta Migai-Sorin. Du-te mă la muncă!

Mihai Sorin

Back-preview or Black preview ? hai sa vedem un back-preview al postariilor pe linie cronologica rationament folosit in criminalogie: 1. apare un text rautacios fata de o pesoana publica locala(Laura Dobrota)vis-a-vis de alegerea unei cai bune, drepte, onorante, sigure – Calea Domnului 2. apar pareri si reactii de atac fata de respectiva persoana Laura Dobrota 3. apare o disproportionalitate a parerilor contra fata de cele pro, ca atare se impune o echilibrare a balantei 4. apar comentarii justificate biblic, rational, psihologic, relationa-social semnate “Mihai-Sorin” 5. apar contra reactii fata de comentariile pro decizia Laurei, care in timp devine un subiect… Read more »

RADU

Cred că mulţi cunosc Biblia asemenea lui Mihai-Sorin, dar de fapt nu fac nimic, nu se pot integra nicăieri şi îşi mai dau şi o importanţă ieşită din comun.
Astfel de oameni pot deveni periculoşi pentru societate.

bercaru

Oamenii astia sunt mânaţi de propriile ambiţii.
Încercaţi să îi evitaţi!

sandu

Nu ştiu de ce l-aţi băgat în seamă pe boul asta!
Cine mai e şi dementul asta cu aere de intelectual…..?

:))) Superb! Intai scuzele mele adresate lui Fabi – al doilea comentator al postului. Scuzele mele adresate tuturor celor care il blameaza pe Sorinel Mihaita caruia eu i-am dat “apa la moara” iar el a preluat aceasta apa transformand-o in “spritz cu pretentii intelectuale” Sorinele mama fa tu bine si ia o poza cu donsoara Dobrota fatz’ o treaba manuala si o sa vezi cum gandesti altfel. Nu stiu ce o sa zica prietenul tau Doamne-Doamne dar in mod sigur o sa te descarci psihic. Probabil ca spiritual te vei simti murdar chiar si fizic daca nu ai grija…:))) Tu… Read more »

@ DANI

Inteligenta-i mata!

Sa vad cum reactionezi la asta? :))
O fi de bine sau de rau, e un afront sau un compliment?
Tu decizi daca esti razboinic sau pasnic…eu sunt doar turmentat :)))

Sebi

Sorinele, fa un bine acestui blog si nu mai comenta. Nu poti sa citesti linistit un articol aici ca dai de basinile tale pseudo-intelectuale.

DANI

@Cisnadianu’ Turmentat
Multúmesc mult pentru ca iti areti aprecierea fata de mama mea si o consideri inteligenta!
Iti multumesc pentru compliment si ramane sa fac cinste cand ne intalnim.
Te-as invita la o bere dar u cum esti cam turmentat…..
……………………………………………..
……………………………………..
Cultura poporului roman este invers proportionala cu valoarea princiipiilor exprimate prin cuvinte.
Turmentatule daca doresti sa ma starnesti cauta-ma!

Mihai-Sorin

Radu, ai partial dreptate “acest fel de oameni”, in speta sunt doar crestini, nu pot deveni, ci chiar sunt periculosi pentru societate, intrucat societatea actuala e una corupta la un nivel ce tinde spre maximizare, putreziciunii coruptiei si a puroiului comportamental i se spune acum “edificare a omului post modernist”. Pericolul consta in faptul ca ei pledeaza: – pentru adevar intr-o societate a minciunii, – pentru sfintenie intr-o societate a pacatului, – pentru dreptate intr-o societate a nelegiuirii, – pentru iubire intr-o societate a urii, – pentru bine intr-o societate a raului, – pentru Dumnezeu intr-o societate satanizata – in… Read more »

Mihai-Sorin

Bercaru, propriile ambitii se realizeaza facandu-ti prieteni nu dusmani, devenind fatarnic-lingusitor-mituitor-manipulant, nu spunand adevarul deschis direct..de fapt asta e o dovada de iubire .. incearca rationamentul lui Blaise Pascal macar: – daca nu exista Dumnezeu si omul traieste ca si cand ar exista nu a pirdut nimic, ba dimpotriva castiga demnitate, e pazit de boli tipice pacatului (sida, sancru, sifilis, gonoree, ciroza cancer la plamani, trahee, buze, arterita, delirium tremens, dementa comportamentala etc..) – daca exista Dumnezeu si omul traieste ca si cand nu exista, atunci a pierdut totul pentru totdeauna.. – daca insa Dumnezeu exista si omul traieste ca… Read more »

Mihai-Sorin

Sebi, iti recomand sa citesti art.18 si 19 din Declaratia drepturilor omului. Articolul 18 (Declaratia universala a drepturilor omului) Orice om are dreptul la libertatea gândirii, de constiinta si religie; acest drept include ..libertatea de a-si manifesta religia sau convingerea, singur sau împreuna cu altii, atât în mod public, cât sl privat.. Articolul 19. Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opniii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspândi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.… Read more »

Mihai-Sorin

sandu,
am o veste buna..o sa afli..in cele din urma..
pana atunci fa-ti o cercetare personala inaintea Domnului vis a vis de limbaj..oare nu stii ca omul va fi judecat dupa cuvintele gurii sale?

Mihai-Sorin

Cisnadiene..Cisnadiene..
din cate fiinte exista in univers..Dumnezeu e cel mai extremist..ori cum zice El ori deloc
– ori dedicare deplina ori deloc
– ori cu El ori cu satana
– ori in rai ori in iad
– ori ne lepadam noi ori ramanel cu eul noustru si fara “El-ul sau” caci el nu se va lepada de Sine nici nu se va autotagadui
– ori pe calea stramta ori pe cea larga
– ori cu cerul ori cu pamatul
– ori in slava ori in dispret
..de fapt e o alegere intre binecuvantare si blestem..tu ce alegi?

sandu

@Mihai-Sorin
Băi gură-goală mai du-te…. şi ne lasă…..!
BOULE!

Fabi

@Mihai-Sorin
Ori esti tampit si inchis la minte ori esti printre cei mai de succes trolli pe care i-am vazut vreodata.

raducu

@Fabi
Asta ar putea apărea mâine la ştirile de la ora 5 că şi-a mutilat mama pentru că nu avea aceleaşi principii ca el. Tâmpit nu este!

Fabi

OK, troll atunci 😛

silvia

Abia aştept să văd ce alege cisnadianu.Că doar Mihai-Sorin are dreptate!Bou!

Mihai-Sorin

Libertatea de exprimare vad ca nu mai e o virtute a noastra. Acesta e ultimul comentariu pe care o sa-l mai scris pe acest blog.

Fabi

@MihaiSorin
Ai spus ce ai vrut, commenturile nu ti-au fost sterse, modificate sau oprite.
Ai libertatea de a exprima ce vrei tu. Din pacate pentru tine, si NOI avem aceasi libertate si o vom folosi.

Daca prin “libertate de exprimare” intelegi “libertate de exprimare fara critica” iti recomand sa nu mai iesi din biserica. In orice alt forum public toate ideile excesiv de tampite sunt castrate.

tică

B

tică

@Mihai-Sorin
Ne bucurăm că am scăpat de un asemenea bou, cu aere de intelectual!

Mihai-Sorin

@ ” Libertatea de exprimare vad ca nu mai e o virtute a noastra. Acesta e ultimul comentariu pe care o sa-l mai scris pe acest blog.” Cel ce a scris comentariul de mai sus a facut furt de identitate si fals. Dupa cum se observa si iconul asociat adresei de e-mail e diferit. Sandu, Fabi, Raducu, Sivia, Tica, Sebi, Bercaru va doresc binecuvantarea pocaintei si viata vesnica. Fabi dintre toti tu pari a fi cel mai aproape de principiile eticii profesionale jurnalistice chiar daca blogingg-ul in calitatea sa de jurnal (personal) nu le impune prin vreo lege scrisa sau… Read more »

Fabi

@Mihai-Sorin
Sunt perfect convins acum: chiar esti un troll 😀

Mihai-Sorin

Fabi, dac ce am afirmat este rau dovedeste daca nu sustine.
Iti doresc pace si binecuvantare, tie si casei tale.
Doresti sa ne rugam pentru tine..?

zeus

@MIHAI-SORIN\
Mai lasa-ne , mai baiatule!
Parca era ultimul tau comentariu, ce dracu ne mai tot nebunesti atat?
Du-te domne si vezi-ti de treaba! PA!

Mihai-Sorin

Recunosc ca sunt un prost, ca sunt retardat si nu am nimic in comun cu viata. Am sa renunt la ea de dragul binelul vostru! pa

mihaela boicu

Ce mai faci Mihai?
Nu fa greseala sa crezi ca esti cel ales de Dumnezeu sa te opui murdariei pamantesti!
Relaxeaza-te si bucura-te de viata pe care ti-a daruit-o,fii simplu si bun,fericirea nu e complicata pe Pamant,tu ai incetat s-o mai cauti aici si esti complet nefericit.Esti convins ca esti mai iubit de El asa?

Iti doresc doar bine.
Mihaela(am fost colegi,nu are importanta daca nu-ti aduci aminte cine sunt)

Irina

Wow, ce vulgari sunt unii chiar si pe internet! Interesant este ca sunt sigura ca exact aceeasi reactie in randul oamenilor s-a produs si cand Isus Christos a spus aceleasi lucruri!!! Oare de ce nu ne gandim la asta? Isus a fost cel mai controversat om din perioada lui. N-a fost afiliat nici unei institutii a fariseilor. A avut doar 12 ucenici. De ce oare? Pentru ca a gandit diferit de ceilalti si de cum gandim noi acum. Eu aleg sa nu dau cu piatra intr-un om ca Mihai-Sorin care indrazneste sa spuna lucruri care stie ca vor deranja pe… Read more »

mama ei

Mihai,ma rog neincetat pentru pumnii, palmele, pietrele si bolovanii cu care se arunca in tine pentru numele Domnului Isus si sunt absolut sigura ca rasplatirea va fi pe masura

Florin

Apreciez credinciosia ta Mihai-Sorin esti o buna marturie printre elevi, daca oamenii ar avea frica de Dumnezeu ,tara nu a r fi in aceasta situatie

tatiana

Florin, probabil ca esti Mihai-Sorin…

blakeru

Mă bucur că în sfârşit am scăpat de băiatul ăsta!!!! Sper să renunţe la comentarii pe acest blog.

Florin

Nu Tatiana , nicidecum nu sunt Mihai-Sorin,il tie tot Economicul pe prof, este special si foarte pregatit, nu este nici un prof corect ca el, a uimit toti elevii

mihaela boicu

Florin,se pare ca il cunosti destul de bine pe MIHAI SORIN ,as vrea sa stiu daca e bine,am citit si pe un alt blog unde din nou a contrariat multe persoane ca starea lui psihica nu e tocmai buna! Stiu ca e un om tare curajos,asa a fost si in liceu,comportamentul lui era diferit de al nostru,nu se incadra in ,,normele”societatii in care traim, in care toti trebuie sa fim meschini,mincinosi si lasi.
Si atunci un om ca el e considerat de cei zisi ,,normali” , inadaptat sau nebun!Am dreptate sau ma insel?

Mihai - Sorin

he he Mihaela ..imi aduc aminte de tine.. o “mamaruta”..fragila..care preda engleza.. deci “patinezi” si tu pe blogul asta.. “saru mana” de aprecieri totusi, stii ca darurile spirituale vin de sus de la Domnul Isus, asa ca laudele i se cuvin LUI ..”blogu lui Calin”..e mai potrivit ca nume fata de cel actual..desi cel actual suna mai incitant si mai hermannstadtian nici chiar pe blogurile unor crestini de calibru (pastori, medici etc) nu am gasit atata etica profesionala sau hai sa-i zicem respect fata de libertatile umane de sorginte divina (in speta liberatea de exprimare, credinta, gandire si opinie) Calin… Read more »

mihaela boicu

Nu vreau sa nu sti cine sunt,e important pentru mine,inainte de casatorie ma numeam Ciovica Mihaela ,deci nu sunt ,,mamaruta,, care o credeai…
N-as fi ,,patinat,, probabil niciodata pe blog-ul acesta daca nu mi-ar fi aparut numele tau pe el,de fapt nici nu stiu daca tu esti Mihai pe care il cunosc.
Iti doresc numai bine!

Mihai-Sorin

Ciovica..?
atunci nu poti fi decat “Mela” prietena Stelutei care dintr-o nefericita alegere a plecat prea devreme dintre noi cand eram pe clasa a 12-a ..

nici nu ma gandeam ca ne intalnim pe aici ..am crezut ca esti o fosta colega de breasla care preda engleza..

Ehei ce vremuri..alea mai de demult, asa-i?

Iti transmit salutari tovarasesti tovarasiko..asa mai cu iz uresesist, caci “gritingurile” de acum sunt prea lincoln-iste..

mihaela boicu

Mesajul este pentru Mihai! Sunt flatata ca mi-ai raspuns cu un ton pozitiv,ma asteptam la o ,,sapuneala,,usturatoare din partea ta,se pare ca nu esti tot timpul in contradictie cu ceilalti,ma bucur ca m-am inselat din nou! O amaraciune simt totusi,amintirile tale legate de mine ma asociaza unor evenimente asupra carora eu n-am avut nici un control si deci ma indoiesc ca pot fii,,catalogata,,dupa bunul tau plac! Daca orgoliul iti permite sa accepti si sfaturi, atunci parerea mea este sa ,,franezi,, increderea pe care o ai in tine,sa-ti pui un semn al intrebarii in fata fiecarei afirmatii pe care vrei s-o… Read more »

mihaela boicu

Trebuie sa mai adaug ceva.Amintirile mele legate de tine sunt frumoase,iar emotiile pe care mi le-ai creat in timpul celor doi ani de liceu sunt de neuitat…asa ca in ciuda celor care te critica pe blog-ul asta trebuie sa spun ca eu cunosc un Mihai Todea bun si sensibil.
Iti doresc chiar numai bine,Mela.

Florin

Acestia care il iau in deridere, sunt de neluat in calcul, cum spune Irina, niste vulgari, din pacate , de care gem strazile

stelian

@ Florin
Bine că esti tu deştept!

Ana

SWincer, mi-as dori sa pot accede la credinta si cultura lui Mihai sorin

Joska

Pentru unii care vorbesc de libertatea de exprimare,da este foarte corect si democratic sa poti sa spui parerea oricare ar fi.Este insa la fel de adevarat ca atunci cand n-ai nimic de spus vorbesti degeaba,sa-l injuri pe cineva nu inseamna ca ai parere,eventual dovedesti cat esti de retardat.

elisa

Da, MIhai are o inteligenta aparte, studios,este foarte profund, serios si vesnic gata sa ti dea cele mai amanuntite explicatii daca e nevoie, in orice domeniu aproape.