Domnului MIHAI-SORIN (MIHAI TODEA) cu respect!

Domnule Mihai-Sorin, vă adresez câteva gânduri prin intermediul acetui blog, pe care după cum observ îl vizitaţi deseori.
Bănuisec că sunteţi un CREŞTIN, deşi cei mai mulţi vizitatori ai acestui blog am observat că vă consideră un CRETIN. Am REMARCAT totuşi, modul dumneavoastră de a vă adresa foarte elegant şi de o sinceritate şi obiectivitate absolută. Un coleg de-al meu, credea că sunteţi un RETARDAT deşi de cele mai multe ori a-ţi demonstrat prin gândurile dumneavoastră contrariul.Fetele ce postează pe acest blog, vă consideră un om INTERESANT, deşi băieţii spun despre dumneavoastră că sunteţi un NEADAPTAT FRUSTRAT.Bănuiesc că spun asta din invidie!!! Zilele trecute un coleg de-al meu zicea că sunteţi POCĂIT, iar după două zile când a venit vorba de dumneavoastră a zis că sunteţi un tip mare şi MOCĂIT. De fapt e un băiat de la Casa de Copii invidios pe tot ce intră în contact cu el.
Mai interesant pentru colegii mei de pe acet blog, a fost când au descoperit că numele real al dumneavoastră este MIHAI TODEA şi ca semănaţi mult cu CIUMAC TOLEA. Ei considerată că pasiunea dumneavoastră pentru Laura Dobrotă, ar fi ca urmare a unui REFUZ în momentul în care i-aţi făcut curte acesteia.Nu cred acest lucru şi nici faptul că sunteţi un tip URSUZ. Ei spun că la postarea legată de Laura Dobrotă peste 150 de comentarii vă aparţin. O fată din presă a spus că sunteţi un tip PIERDUT, dar eu cred că de fapt sunteţi deseori ceva mai TĂCUT şi alteori spuneţi ce aveţi de spus direct şi fără ocolişuri.
Eu vă respect şi cred asemenea dumneavoastră că multe lucruri lucrează spre binele celor ce…….ştiţi dumneavoastră!
Cu respect DANI!