Amintiri de la Bruxelles…

Primarul comunei Alţâna, Bucşă Ioan, se pare că a ţinut morţiş, să aibă o amintire deosebită în urma vizitei la Bruxelles.
Unele ziare, au făcut o adevărată tevatură în urma acestei fotografii, dar domnul primar a comentat cele întâmplate ca fiind neadevărate.
Pe cine să credem? Pe domnul primar, pe Daciana Sârbu sau pe Victor Ponta? Vă aduc la cunoştinţă faptul că fiecare din cei trei au o variantă de răspuns diferită legat de acel “incident”. Iar domnul primar are ca răspuns varianta “mâna lui Băsescu”.
Vă rugăm răspundeţi în scris cât mai curând posibil pentru a-i trimite acestuia părerile dumneavoastră de susţinere!
Vă mulţumim!Amintiri de la Bruxelles...

8
Lasă un răspuns

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
newest oldest most voted
adina

Poate a vrut să vadă dacă sunt naturali…..

robert

Domnule primar, feriţi-vă de măgăruş!

adelin

Ce dinţi de iepuraş are Daciana!
Ce pastă de dinţi folosiţi, doamna castor?

radu cel frumos si gaunos

intrebati-l pe radu micu,alias constantin popescu, autorul articolului din cancan,daca a prelucrat sau nu fotografia!!!?

” Unele ziare au facut o adevarata tevatura in urma acestei fotografii, dar domnul primar a comentat cele intimplate ca fiin neadevarate “. La care ziare te referi, in afara e Cancan si unde e comentariul primarului? Si cine semneaza postarea asta ?

saşa

@ Dar de ce te intereseaza atat de mult toate astea????

pai la asa o inventie de text, eram si eu curios cine-i inventatorul Dani

Butiman

e Dani Suptirel autorul. Primarul e din Altana, comuna Sibiana. Daciana stim cine este…. Si Ponta la fel. Acum trageti voi concluziile. Si uite asa il vor da afara din PSD pe domn primar!